');
04
Dec
SUNNYVILLE
Promo

ZAŠTO SUNNYVILLE PREMIUM?

facebook messenger viber
Da li ste i vi u potrazi za idealnim stanom? Da li je vaš idealan stan okružen zelenilom, sa lepim pogledom i na dobroj lokaciji? Da li želite najnižu cenu po kvadratu za stan visokog kvaliteta?

Ako se odlučite za Sunnyville Premium dobićete sve to i mnogo više, jer Sunnyville Premium pruža budućim stanarima život daleko od gužve nedaleko od centra, izuzetan komfor i veliki izbor tipova stanova. Požurite i odaberite svoj stan u novom premium kompleksu na obalama Dunava, na mestu gde jenjava gradska buka i gde vašu porodicu očekuje udoban i miran život na svega nekoliko minuta vožnje do centra.

KVALITET GRADNJE

Kvalitetna gradnja se lako prepoznaje, a u Sunnyville Premium kompleksu kvalitet je vidljiv već na prvi pogled. Lamele su raspoređene u kompleks koji Sunyville Premium odvaja od saobraćajnica, uz parkove između objekata. Fasada od najsavremenijih materijala, izuzetnog dizajna, čini Sunnyville kompleks najatraktivnijim objektom u Višnjičkoj Banji, dok se zagasiti aluminijumski prozori savršeno uklapaju u opšti izgled kompleksa. Velike terase, prostrane garaže i prodavnice i ugostiteljski objekti u samom kompleksu zaokružuju viziju kompleksa visokog kvaliteta - kako kvaliteta gradnje tako i kvaliteta života.

Promo SUNNYVILLE

STAMBENI PROSTOR

Vaš novi Sunnyville Premium stan projektovan je u skladu sa potrebama savremene porodice, uz maksimalno iskorišćenje prostora, pre svega kroz prostrane dnevne boravke. Svi stanovi sadrže terase, pri čemu su terase četvorosobnih stanova na najvišim spratovima posebno prostrane. Takođe, u svim stanovima direktno se ulazi u dnevni boravak, jer je iskustvo pokazalo da kupci ne žele hodnike, dok su spavaće sobe udaljene od ulaznih vrata. Plan dvosobnih i trosobnih stanova je veoma sličan, a razlika je upravo u jednoj dodatnoj spavaćoj sobi u trosobnim stanovima. Dvosobni i trosobni stanovi poseduju jedno kupatilo, a četvorosobni dva kupatila.

Promo SUNNYVILLE

POSLOVNI PROSTOR

Iskustvo pokazuje da trgovinski i ugostiteljski objekti koji se otvore u isto vreme kada se stanari usele u novi objekat zadobijaju trajno poverenje stanara i uvek su dobro posećeni. Sunnyville Premium kompleks biće dom velikog broja porodica koje će želeti da dobiju sve potrebne usluge i artikle u samom kompleksu, posebno jer u blizini nema prodavnica i ugostiteljskih objekata iz više klase, tako da se korisnicima poslovnog prostora pruža odlična poslovna prilika.

MATERIJALI

Stanare Sunnyville Premium kompleksa očekuje susret sa vrhunskim materijalima gde god da se okrenu, od poda, preko prozora, do plafona, na terasi, sobi ili u kupatilu:

Zidovi poseduju višestruku izolaciju i povećanu debljinu, što stanove čini energetski efikasnim i međusobno zvučno izolovanim;

Vrata stanova su potpuno otporna na svaki pokušaj provale, vrata soba su diskretna ali masivna, dok je prva godina osiguranja besplatna;

Prozori su veoma prostrani i niskoemisioni, a stolarija aluminijumska. Svaki prozor poseduje motornu roletnu sa daljinskim komandama;

Podovi su prvoklasni i savršeno prilagođeni nameni svake prostorije, bilo da je reč o parketu ili pločicama, uz zvučnu i termalnu izolaciju;

Španska keramika brenda Cifre daje kuhinjama i kupatilima izuzetan šarm, a keramika istog brenda koristi se i u hodnicima i na stepeništima.
Promo SUNNYVILLE