');
18
Feb
kupatilo
Pixabay

Uređenje kupatila – put do ekskluzivnijeg izdavanja stana

facebook messenger viber
Unošenje funkcionalnih i dekorativnih detalja u dom, idealan je način da se dobije ekskluzivnija vrednost stana.

To je posebno značajno ukoliko se radi o varijanti uređenja prostora radi izdavanja. Sigurno je da svaki tražilac stana za useljenje na određeno vreme voli da dobije vrednost više, a kupatilo je prostorija u kojoj je svako ulaganje isplativo. 

Kupatilo koje ima moderne sanitarije i atraktivno uređenje privlači potencijalne stanare. Komarnici su savršen način da pokažete da su prozori zaštićeni, a kupatilski nameštaj daje dodatni prostor za odlaganje sitnica. Veš mašine Bosch takođe su vrlo cenjene, a sve zajedno povećava vrednost prostora.

Komarnici su savršena izolacija kupatila od spoljašnjih uticaja

Mnogo je prednosti koje prostoru daju komarnici, bilo da su namenjeni za ugradnju na prozore ili vrata. Predstavljaju savršeno rešenje za povećanje stepena bezbednosti prostorije, jer se sa spoljašnje strane ne mogu otvoriti. Najvažnija uloga koju imaju komarnici u savremenim kupatilima ogleda se u sprečavanju ulaska raznovrsnih insekata. 

Tokom vrelih letnjih dana komarci i bubice neće imati pristup unutrašnjosti doma. Takođe, svaki otvor koji vodi ka spoljašnjosti može se zatvoriti na ovaj način. U kupatilu se postavljaju komarnici kako bi i smanjili vidljivost koja dolazi spolja, što je posebno važno ukoliko se radi o stanovima u prizemlju ili suterenu. Mogu da se otvaraju uz klizan mehanizam, ručkice ili drugi tip pokreta.

Pixabay kupatilo
Izvor: pixabay.com

Veš mašine Bosch su kvalitetan način da opremite kupatilo

Stan koji se postavlja na oglas za izdavanje, treba da bude savremeno opremljen. Kupatilo je veoma važno da ima sve što je potrebno za održavanje higijene, bilo pojedincu ili porodici. Pranje veša na brz, efikasan i praktičan način, moguć je jedino uz kvalitetne veš mašine. Bosch predstavlja modernog proizvođača, koji je inovator u domenu tehnike. 

Veš mašine Bosch kao stvorene su za svako kupatilo, a posebno se vrednuju u prostorima namenjenim za izdavanje. Pored pranja veša, mehanizam sušenja omogućava da prostor bude u potpunosti praktičan, a kupatilo višestruko funkcionalno. Tada nema potrebe za dodatnim prostorom za sušenjem veša, postavljanjem sušilica, što rezultira i sprečavanjem pojave vlage i buđi. Poznato je da sušenje na radijatoru nije poželjno niti zdravo, a da dodatno isušuje vazduh. Svaki stanar će vrednovati više prostor ukoliko su Bosh veš mašine vaš izbor opremanja.

Kupatilski nameštaj štedi i ulepšava prostor

U kupatilu uvek treba prostora za odlaganje stvari. Tu se nalaze razni peškiri, sredstva za održavanje higijene, kao i druge sitnice. Kupatilski nameštaj osmišljen je sa ciljem da svaki detalj pronađe svoje idealno mesto u kupatilu. Savremeni trendovi u dizajnu enterijera kreirali su komplete koje čine ogledalo, police, ormarići i korpe za veš, čak i galanterija u istoj boji, dezenu i stilu. 

Kupatilski nameštaj čini da prostor bude uredan i pedantan, a prostor ormarića ispunjen ličnim stvarima. Ovo je veliki plus, jer je moguće da se i u minijaturnoj kvadraturi pronađe dovoljno mesta za sve što je potrebno. Uz kupatilski nameštaj biraju se ogledala u istom stilu, a rasveta daje notu mode i odlične estetike. 

Kupatilo zaista može da podigne cenu stana za izdavanje. Važno je da se uredi u skladu sa savremenim trendovima, za to je zaslužan kupatilski nameštaj. U pogledu praktičnosti i funkcionalnosti, odlično je da se postave komarnici, kao i odaberu veš mašine Bosch. Izdavanje stana za zakupce razmatra se sa aspekta svakog detalja i čak i najmanje ulaganje može uticati da se dobiju sjajne zakupnine.