');
14
Apr
Beograd na vodi
Promo

Koliko zaista košta kvadrat stana u Belgrade Waterfront-u?

facebook messenger viber
Odgovori na najčešća pitanja o najpopularnijem beogradskom kvartu

Nova urbana stambena četvrt pored Save, Belgrade Waterfront, bogatija je za još jednu zgradu – od petka, 16. aprila u prodaji će biti stanovi jubilarne, dvadesete stambene zgrade BW Sole. Multifunkcionalni kompleksi poput Belgrade Waterfront-a sve su popularniji u svetu, ali i kod nas, jer se na jednom mestu nalazi sve što je potrebno za porodični život - od vrtića za decu, škola, teretana, do prodavnica, kafića, restorana i šoping centra.

Nova zgrada BW Sole direktno gleda na Savski park, čija je veličina jednaka površini četiri fudbalska terena. Sama zgrada je na svega dva minuta hoda od tri velike gradske atrakcije: Kule Beograd, tržnog centra Galerije Belgrade i Sava Promenade, a za samo sedam minuta šetnje stiže se do Savskog trga.

Ako ste se pitali kako zapravo izgleda život u najpopularnijem prestoničkom naselju, odgovori na sledećih sedam pitanja otkriće vam sve što niste znali.

Promo Beograd na vodi
Foto: Predrag Vučković

Da li kreditni kupci mogu da razmatraju kupovinu stana u Belgrade Waterfront-u?
Apsolutno! One koji planiraju kupovinu stana na kredit obradovaće informacija da su u ponudi krediti napravljeni ekskluzivno za Belgrade Waterfront. Zahvaljujući njima, kupovinu uz pozajmicu banke možete da dobijete već u ranoj fazi izgradnje zgrade. Ovo je značajna olakšica, s obzirom da se u standardnoj praksi kod stambenih kredita za novogradnju zajam odobrava tek kad je zgrada završena 80%. Belgrade Waterfront u ponudi ima veliki broj zgrada koje se nalaze u ranoj fazi izgradnje. Registrujte se na sajtu kompanije i saznajte više informacija o zgradama i uslovima za dobijanje kredita specijalno kreiranih za stanove Belgrade Waterfront-a.

Da li su stanovi u Belgrade Waterfront-u priuštivi samo dobrostojećim kupcima?
Pored izvanredne mogućnosti za podizanje stambenog kredita u ranoj fazi izgradnje, odlična vest je i to da su cene u Belgrade Waterfront-u konkurentne cenama projekata na drugim, manje atraktivnim lokacijama u gradu. Naime, kvadrat stana u Belgrade Waterfront-u može da se kupi već od 2.850 evra, i to sa uračunatim PDV-om.  

Promo Beograd na vodi
Foto: Predrag Vučković

Kakav je kvalitet stanova?
Sve zgrade u kompleksu, uključujući i najnoviju, dvadesetu, BW Sole, odlikuje vrhunski kvalitet u svim fazama gradnje i upotreba najsavremenijih materijala. Svaki stan je osmišljen tako da, nezavisno od strukture, bude maksimalno komforan i funkcionalan. Dnevni boravak spojen sa kuhinjskim delom omogućava porodici i gostima da vreme provode zajedno, a poseban užitak je kada se sa prvim lepim danima druženje preseli na terasu sa impresivnim pogledom. Veliki prozori obezbeđuju obilje dnevne svetlosti, a toplinu sobama daje višeslojni drveni parket. Dodatni kvalitet stanovanja u Belgrade Waterfront-u ogleda se u brojnim detaljima, kao što su odvojena prostorija za mašine za pranje i sušenje veša i klimatizacija u svim sobama.

Po čemu je karakteristično stanovanje u zgradama Belgrade Waterfront-a?
Osim po kvalitetu izgradnje, zgrade ovog naselja se izdvajaju po tome što su osmišljene tako da odgovore na sve potrebe savremenog čoveka. Tako stanari ne moraju da brinu o parkingu, jer u zgradama postoje podzemne garaže. Sve zgrade imaju recepciju, obezbeđenje, a poseban užitak su uređena zajednička dvorišta namenjena stanarima. Oni stariji ovde mogu da se opuste u negovanom zelenom okruženju, a mališani da se zabave na dečijem igralištu. U prizemlju su smešteni kafići, restorani i prodavnice, pa po namirnice, na kafu sa prijateljima ili na romantičnu večeru možete da odete ne udaljavajući se previše od svog praga.

Kad je najbolji trenutak za kupovinu stana u Belgrade Waterfrontu?
Najbolji trenutak je onaj kada se u prodaju pušta nova zgrada ili tokom posebnih Prodajnih dana. Naime, tada kupce, osim najpovoljnijih uslova plaćanja, očekuje i najbolji izbor stanova. Prva takva prilika očekuje vas u petak, 16. aprila, u Prodajnom centru na Sava Promenadi, kada počnje prodaja stanova u jubilarnoj, 20. zgradi BW Sole. Ova zgrada nalazi se u Park distriktu, najzelenijem delu Belgrade Waterfront-a i budućim stanarima donosi sve prednosti života u najmodernijem delu Beograda. Registrujte se na belgradewaterfront.com i budite među prvima koji će između 184 funkcionalna stana vrhunskog kvaliteta izabrati onaj koji najviše odgovara njihovom životnom stilu.

Šta sve obuhvata Belgrade Waterfront?
Ovaj deo grada već je postao omiljena destinacija za šoping zahvaljujući Galeriji Belgrade, najvećem tržnom centru u regionu. Prostrani Savski park raspolaže terenima za različite vrste sportova i rekreacije. Tu je i Sava Promenada sa velikim brojem kafića i restorana pored reke. Do kraja godine biće završena Kula Beograd, najviša zgrada u zemlji, sa vidikovcem na vrhu koji pruža impresivan pogled na grad. Nedavno renovirani Savski trg već je postao centralno mesto okupljanja Beograđana. Blizina reke i Savskog parka donose dragoceni dodir s prirodom.

Da li se lako stiže do ostalih delova grada?
Saobraćajna mreža u okviru Belgrade Waterfront-a je pažljivo projektovana tako da omogući kretanje bez gužve po samom naselju, ali i dobre veze sa ostatkom grada. Na primer, od zgrade BW Sole do aerodroma „Nikola Tesla“ potrebno je petnaestak minuta vožnje, do Slavije sedam minuta, a do poslovnih četvrti na Novom Beogradu samo pet minuta. Na koji god deo grada pomislite – tamo ste za kraće vreme ako krenete iz samog centra prestonice! Ukoliko ne volite da palite auto bez preke potrebe, do Dorćola ili Ade Ciganlije možete i na dva točka – biciklom uz obalu reke. Ceo Belgrade Waterfront povezan je biciklističkim stazama i prilagođen biciklistima i pešacima.