');
19
May
nexe crijep
Promo

Nexe crijep poklanja gratis osiguranje kuće

facebook messenger viber
Dilj iz Vinkovaca,  članica Nexe grupe, sljedeće godine s ponosom slavi obljetnicu 100 godina tradicije proizvodnje vrhunskog prirodnog crijepa.

Uz standardnih 50 godina garancije na kvalitetu crijepa, Dilj poklanja osiguranje kuće svim kupcima koji opreme svoju kuću s najmanje 100 m² bilo kojeg modela Nexe crijepa. Vrhunska kvaliteta i duga tradicija Nexe crijepa zasigurno jamče kvalitetu.

Osiguranje obuhvaća rizike od požara (vatra, eksplozije), udara groma, pada meteorita, letjelica ili tereta, tuče, pritiska snijega, rušenja kamenja i stijena, klizanja zemljišta i oluje. Kako ostvariti gratis osiguranje uz Nexe crijep? Jednostavno! Potrebno je fotografirati objekt nakon postavljanja crijepa, potom na stranici www.nexe-crijep.hr ispuniti zahtjev te priložiti fotografije i račun kao potvrdu kupovine. Svaki kupac koji zadovoljava ove uvjete u roku 45 dana na kućnu adresu dobiva potvrdu o ugovorenoj polici gratis osiguranja objekta na godinu dana. Akcija se odnosi na kupljeni crijep od 1. ožujka 2021. popraćena je promotivnom kampanjom jednostavnog i simpatičnog stila. Glumac Hrvoje Kečkeš i vizuali s upečatljivo prikazanom porukom odabrani su s idejom da pridonesu većem interesu i pokažu koliko tvrtka vodi brigu o stilu življenja i potrebama svojih kupaca. Stoga, svi koji su do sada čekali pravo rješenje za uređenje svog krova, napokon su došli na svoje.

Promo nexe crijep

Kvalitetan krov mora imati laku mogućnost rekonstrukcije, biti ekološki prihvatljiv, postojan u svim vremenskim uvjetima, vodonepropustan i jednostavan za ugradnju, a lak za održavanje. Zbog svoga kontinentalnog izgleda i utora namijenjenih što bržoj odvodnji oborina, dvostruko utoreni Nexe crjepovi Glinex i, crijep velikog formata, Cezar namijenjeni su kontinentalnim područjima.

Kao odgovor na sveprisutnu potražnju na tržištu za modernim objektima, Nexe nudi novi crijep - Valens, ravni crijep, koji atraktivnim dizajnom značajno pridonosi sveukupnom dojmu takvih objekata. Posebno ga odlikuje veliko pomično područje, što ga čini pogodnim i za sanacije. Za mediteransko područje prilagođeni su modeli Nexe crijepa Mediteran te crjepovi velikog formata Oktavijan i Dioklecijan. Upravo navedena prilagodljivost i odgovor na potrebe tržišta opravdavaju krunu "Nexe careva".

Crjepovi Dilja iz Vinkovaca simbioza su tradicije i kvalitete. Izrađeni od najkvalitetnijih sirovina, vrhunske kvalitete, trajnosti i bezvremenskog dizajna s pravom su svrstani u sam vrh svjetske ponude.

Više informacija o svim modelima crjepova i trenutnim akcijama može se saznati na webu www.nexe-crijep.hr

Promo nexe crijep