');
20
Jan

Život u mirnom delu grada a u blizini mnogobrojnih sadržaja - Voždovac Beograd

facebook messenger viber
Zgrada Vojvode Đurovića 5-7 pozicionirana je u rezidencionalnom delu Voždovca, kog odlikuje porodično stanovanje, blizina auto puta i brojni komercijalni sadržaji.

Projektovana stambena zgrada sa podzemnim garažama, oslobođena je sa sve četiri strane parcele, što je jako retka mogućnost u gradskom jezgru.

Fasada zgrade oblikovana je kombinacijom velikih staklenih površina i prirodnog kamena što nije tipično za stambenu arhitekturu, te objekat ukazuje na vrlo spečifičan i drugačiji pristup projektanta arhitektonici i likovnoj obradi fasade objekta.

Objekat u VĐ47 nudi miran život sa blizinom brojnih dečijih vrtića, osnovnih i srednjih škola, fakulteta i odličnu vezu sa ostalim delom grada.

Stambeni objekat VĐ47 sa prizemnim delom i dvorištem prostore se na još 4 sprata sa svojih ukupno 38 stambenih jedinica, dva putnička lifta, širokim i lepo uređenim zajedničkim hodnicima, lepo osvetljenim i ušuškanim životnim prostorima. Odiše komfornim i mirnim mestom za život.

Stambene jedinice projektovane su od jednosobnih stanova od oko 45m2, dvosobni stanovi od oko 65m2, stanovi u prizemnlju sa pripadajućim delom dvorišta sa uređenim zelenilom, kao i premium stanovi na poslednjoj etaži objekta sa terasama i velikim staklenim portalima sa kojih se sagledava čitava panorama grada.

voždovac

Objekat je obezbeđen video nadzorom, a u prizemlju se nalazi lobi sa obezbeđenjem.

Podzemne etaže namenjene su za parkiranje vozila. U garažu se pristupa dvosmernom kolskom rampom i dalje se nastavljaju komforne i široke komunikacije kao i komforna parking mesta.

Uz fantastičnu saradnju sa projekantima postigao se visok standard energetske efikasnosti, vanstandardna spratna visina i naravno velike staklene površine koje omogućavaju više sunca u dnevnim sobama svake stambene jedinice.

Zaštita od sunca je omogućena troslojnim niskoemisionim staklima kao i aluminijumskim električnim roletnama.

Ukoliko se odlučite za stan u objektu Vojvode Đurovića 5-7, sačekaće vas prodajni tim investitora i pružiti vam sve potrebne informacije, kako biste lako i jednostavno doneli odluku o kupovini svog životnog prostora.