07
Jul
Šumadijski kutak restoran-1
Promo

Otvara se prvi restoran u okviru eko naselja Šumadijski kutak

facebook messenger viber
Ušuškan u okruženje autentične šumadijske vegetacije, u okviru jedinstvenog ekološkog naselja "Šumadijski kutak" istoimeni restoran predstavlja mesto za beg od gužve i stresa, mesto za uživanje u mirnom prirodnom okruženju i ukusnim specijalitetima.

Za sve drage posetioce restoran će biti otvoren od petka 08. jula a radno vreme restorana je svim danima osim ponedeljka od 09 do 23h.

Specijaliteti kuće

Dobrodošli u Šumadiju! Za kreiranje ukusnih umetničkih dela zaduženi su kuvari koji podjednako dobro barataju receptima domaće šumadijske kuhinje ali i one internacionalne kako bismo izašli u susret različitim ukusima dragih posetilaca. Promo Šumadijski kutak restoran-3

Za sladokusce i hedoniste

Ali stvarno. Ne radi se samo o uživanju u hrani. Zamislite onaj osećaj kada vam je sve potaman. Tome težimo. Možda se nećemo baš svakome dopasti ali vama koji cenite mir, slobodu, konekciju sa svim blagodetima prirodnog okruženja... verovatno da.

Promo Šumadijski kutak restoran-2

U okviru ugostiteljskog dela eko naselja upoznajte se sa našim ljubimcima mini zoo vrta, posetite ergelu konja, školu jahanja, dečiji kutak ili prošetajte kroz autentičnu šumadijsku šumu posle ručka.

Želite kuću u Eko naselju

Izgradnja je počela! U ponudi su kuće „A-Frame“ oblika, modernog dizajna i različitih kvadratura. Kupovina kuće u eko naselju uključuje i ograđeno dvorište od 5 do 20 ari zelene površine. Moderno opremljene, uz principe ekološke gradnje, kuće poseduju smart sisteme, toplotne pumpe za zagrevanje i hlađenje, napajanje strujom putem solarne energije, mogućnost spoljnog ili unutrašnjeg bazena i niz drugih benefita.

Između Kosmaja i Bukulje u srcu Šumadije

Nalazimo se na 70km od Beograda i oko 8 km od Aranđelovca. Eko naselje smešteno je u ruralnoj oblasti, okruženo šumom i poljima a mala udaljenost od Beograda i nekoliko gradova čini ovu lokaciju atraktivnom za miran život ili vikend odmor.

Promo Šumadijski kutak