');
11
Aug
Forma Ideale
Promo

Uvek aktuelan trend za savršenu eleganciju

facebook messenger viber
koliko planirate neke promene u vašem domu, a želite da to bude trend koji je uvek aktuelan, kombinacija crne i bele je nepogrešiv izbor.

UKontrastom ovih nijansi doprinećete elegantnom i atraktivnom izgledu prostora, a za kreiranje monohromatskog enterijera možete da koristite i nijanse sive, ali i dodate neke detalje u drugim bojama. Delimo sa vama u nastavku neke ideje koje vas mogu dodatno inspirisati.

Prilikom uređenja kuhinje, crno-belom kombinacijom postići ćete idealan monohromatski izgled za smeo i elegantan kuhinjski dekor. Važno je samo da uspostavite balans, što možete postići različitim nijansama crne i bele, kao i ugradnjom jedinstvenih dizajnerskih materijala i nameštaja.

U crno-belom kuhinjskom prostoru osvetljenje je posebno važno, a kuhinja koja se dobro spaja sa životnim prostorom ispunjenim svetlom može se postići belim ormarićima na bledo sivoj pozadini i kuhinjskom radnom površinom crne boje.

Sjajan izbor kuhinje je kuhinja CLAUDIA 200, u kombinaciji bele lak folije donjih delova i crne mat folije u visećim delovima, sa dodacima crnog bojenog stakla, osmišljena da zadovolji funkcionalne i estetske zahteve u opremanju kuhinjskog enterijera. Jednokrilni i dvokrilni viseći elementi, kao i donji dvokrilni elementi sa funkcionalnim fiokama, pružaju dovoljno prostora za odlaganje posuđa, dok poseban šmek kuhinji daje mogućnost ugradnje dodatne LED rasvete, što će doprineti osveženju ambijenta, šarmantnoj dozi elegancije i opuštajućoj atmosferi, posebno ukoliko vam je kuhinja u sklopu dnevnog boravka.

Crna ima mnogo varijacija - od katran crne, do najdublje ponoćne plave nijanse, a najbolje je odabrati  nijansu koja odgovara karakteru vašeg doma i prirodnom svetlu za sve, od boje, preko nameštaja, do pločica do dodataka i staklenih obrada.

Postoji takođe i mnogo nijansi bele, od toplih, sa žutom ili ružičastom nijansom, do onih hladnih. Mešanje nijansi bele na zidovima, završnim obradama, nameštaju, tekstilu i dodacima doprineće teksturi u ambijentu i sprečiti da enterijer izgleda previše jednodimenzionalno.

Promo Forma Ideale

Regal LENS, koji čine TV polica, vitrina i zidna polica, u kombinaciji bele lak folije i crnog drveta, sa poluzastakljenim elementima, daće domu potpuno novi sjaj i futuristički izgled. Regal se može dodatno opremiti i LED rasvetom, za bolji izgled ambijenta.

Zbog sličnosti u materijalima od kojih su izrađeni, klub sto BERT predstavlja najbolji izbor uz regal LENS i sjajno se uklapa uz bilo koji ambijent. U dekoru crnog drveta sa belom lak folijom, poseduje praktične i estetske efektne staklene police ispod radne površine pogodne za odlaganje omiljenih knjiga ili časopisa. Sjajan dodatak ambijentu bila bi i podna lampa SANDRA modernog i minimalističnog dizajna, u dekoru drveta.

Monohromatski ambijent može biti i u sivoj boji, sa dodatkom nijansi u jarkim bojama koje će osvežiti ambijent, a sjajan primer za to je žuta. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da dodate dekorativne detalje, poput jastučića kontrastnih boja i paterna ili prekrivača. Najbolje je da boja zidova bude neutralna, a možete odabrati i odgovarajuće tapete.

Promo Forma Ideale

Za opremanje prostora različitih namena i dimenzija idealan je ležaj DANTE, koji u kombinaciji sa garderoberom GALICIA 220 u sivom dezenu, sa dekorativnim horizontalnim aplikacijama od crnog bojenog stakla, predstavlja moderno i kreativno dizajnersko rešenje.

Monohromatskim enterijerom nećete nikako pogrešiti, jer svakako ne izlazi iz mode, a na najbolji način doprinosi osveženom izgledu prostora i njegovoj eleganciji.