');
26
Sep
portonovi
Promo

Kupovina nekretnine na moru kao dugoročna investicija: Naši ljudi iz dijaspore očarani ovom prestižnom destinacijom na Jadranu

facebook messenger viber
Prošle godine u oktobru zabeleženo je da se broj državljana Srbije u dijaspori umanjio za 92 hiljade u odnosu na isti period prethodne godine.

Najveći broj povratnika zaparavo su penzioneri, koji su odlučili da se nakon decenija rada u inostranstvu vrate u svoju domovinu.

Zahvaljujući solidnim primanjima tokom radnog veka, što je kasnije rezultiralo vrlo pristojnim penzijama, sve veći broj odlučuje se za kupovinu novih nekretnina u zemlji i regionu, u kojima će uživati i mirno provoditi svoje penzionerske dane.

Kako se pokazalo, za njih idealnu lokaciju predstavljaju destinacije na obali mora. Klima je toplija, a blizina slane vode čak i u zimskom periodu nudi niz zdravstvenih prednosti za organizam.

Promo portonovi

S druge strane, za mnoge je kupovina nekretnine na moru odlična dugoročna investicija, koja u trenutnoj globalnoj finansijskoj neizveznosti, predstavlja sjajan način način da se novac pametno uloži i sačuva.

Uzimajući u obzir sve ove faktore, kao jedna od poželjnijih destinacija ističe se Bokokotorski zaliv i u samom njegovom srcu ušuškani luksuzni kompleks Portonovi. Ovaj kompleks nalazi se  na manje od sat vremena vožnje od međunarodnih aerodroma u Tivtu i Dubrovniku, a tu je i mogućnost pristanka u savremenu marinu i korišćenje privatnog garažnog prostora. 

Promo portonovi

Jadranska idila

Ovo moderno naselje već je prepoznato kao savršeno mesto za produžene vikende, ali i za život na obali Jadrana. Sve rezidencije, koje variraju od jednosobnih apartmana do raskošnih vila, dizajnirale su svetski poznate arhitekte i odišu vrhunskim stilom, luksuzom i komforom. Predstavljaju neke od najpoželjnijih domova na čitavom Jadranu i dostupne su, kako za iznajmljivanje, tako i za kupovinu.

U ponudi naselja Portonovi su savremeno opremljeni Marina stanovi koji se nalaze na samoj obali i imaju direktan pristup marini, kao i Sky vile sa prostranim penthaus apartmanima i privatnim terasama sa kojih se pruža pogled na ceo zaliv, koji oduzima dah.

Promo portonovi

Takođe, u samom srcu zajednice nalaze se rezidencije koje odišu kombinacijom mediteranskih, venecijanskih i crnogorskih motiva, koji krase i sofisticirane One&Only privatne domove, inspirisane azurnim morem Jadrana i smaragdnim dolinama.

U okviru Portonovi naselja, na raspolaganju vam je sve što je potrebno za opušten primorski život. Čitav kompleks obogaćuju brojni parkovi i čarobni vrtovi u kojima je prava milina uživati u kratkom predahu. Pored njih, kompleks pruža i bogatu kulinarsku scenu - niz najfinijih restorana koji donose ukuse iz najrazličitijih krajeva sveta.

Promo portonovi

Za ljubitelje sporta, rekreacije i nege tela, dostupne su vrhunske teretane, fitnes centri, teniski tereni i bazeni na otvorenom, ali i centar sa stručnim osobljem koje će vam pružiti luksuzne spa tretmane.

Takođe, tu je i galerija u kojoj se redovno organizuju kulturno-umetnička dešavanja, izložbe i performansi, kao i razni butici i ateljei lokalnih i svetski poznatih dizajnera.

Promo portonovi

Nesvakidašnje prirodne lepote i sve pogodnosti modernog kompleksa, predstavljaju idealnu kombinaciju, kako za one koji žele da aktivno provode dane i istražuju, tako i za one koji jednostavno žele da se prepuste uživanju.

Bilo da želite da imate dom na obali Mediterana ili da iskusite čari luksuznog života na Jadranu boraveći nekoliko dana u nekom od apartmana ili vila, Portonovi će se postarati da iskusite nezaboravno iskustvo življenja – i to pored samog mora.