06
Oct
Forma ideale
Promo

Dekoracija kao idealan način da probudite novu energiju u domu

facebook messenger viber
Dom je mesto koje nas najbolje opisuje, a detalji koje odaberemo za dekoraciju posebno doprinose tom utisku i daju lični pečat.

Dekoracijom ćete probuditi potpuno novu energiju u domu, a za što bolji efekat koristite predmete različitih visina i oblika, npr. svećnjak uz knjige i cveće. Odlična dekoracija su i jastuci, neobičan tepih i ostale sitnice, a prostor će uvek oplemeniti zelenilo.

Jastuci u ulozi dekoracije mogu da budu lep akcenat i uneti boje u ambijent, a mogu biti i fokusna tačka u sobi. Trudite se samo da ne preterate, kako bi ostalo dovoljno prostora i za komotno sedenje. Sofa ili fotelja dobiće potpuno novi efekat dodavanjem jastuka, a savet je da za šarene garniture koristite meke i jastuke jednostavnijeg dezena. Ukoliko imate sofu u neutralnoj koloritnoj noti, a niste ljubitelj jarkih boja ili šara, možete koristiti jastuke u različitim veličinama i različitih tekstura, ili neke sa zanimljivim natpisom ili cvetnim dezenom.

Promo Forma ideale

U svakoj prostoriji u domu može se naći mesto pogodno za dekoraciju, pa čak i u spavaćoj sobi, ukoliko imate slobodnu gornju površinu komode. Pored omiljenih knjiga koje čitate pred spavanje, na nju možete dodati i romantičnu kutiju u koju ćete spakovati nakit, ali i još neke dekorativne predmete, poput keramičke figure slonaUkrasni stalak sa reljefnim ornamentima bi se takođe odlično uklopio u ovaj romantični kutak, kao i dekorativna slova sa natpisom "DREAM" za slatke snove. Za potpuni efekat, dodajte i malo zelenila u vidu veštačkog cveća,  ukoliko niste ljubitelj sobnog bilja u spavaćoj sobi.

Promo Forma ideale

Pravo mesto za dekoraciju su i predsoblje ili hodnik, a u tom slučaju možete razmisliti o klasičnim komadima koji su vanvremenski. Zamislite samo ulazak u dom gde bi vas odmah pri ulasku dočekala mirišljava sveća, kao i moderna vaza sa pampasom, koji je uvek sjajan detalj. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu i umetničku sliku kao takođe odličan izbor, a možete dodati i romantičan fenjer sa staklenim svećnjakom, kao i stoni sat. Sjajan dodatak je i antiklizna prostirka koja će, pored svoje osnovne funkcije, biti i dekorativni detalj i oplemeniti vaš dom.

Bez dekoracije dom nekada može izgledati nedovršeno i kao da mu nedostaje lični pečat koji najbolje izražava životni stil ukućana, zato se potrudite da na najbolji način oplemenite vaš dom i ispunite ga detaljima koji će uneti toplinu.