');
14
Nov

Želite da pametno investirate novac? Prijavite se za ZepTerra prodajni dan, na kraju ćete i zaraditi

facebook messenger viber
Prijavite se za prodajni dan 26. novembra, ostvarite ekskluzivne popuste za opremanje enterijera i uselite se odmah u svoj novi dom u prestižnom ZepTerra kompleksu

Kupovinom stana u ZepTerra kompleksu na Novom Beogradu u bloku 65 ostvarićete svoj davnašnji san da posedujete savršen dom na jednoj od najtraženijih prestoničkih lokacija.  Uselite se već danas i osigurajte sebi i svojim najmilijima miran kutak koji nudi apsolutni komfor i potpuno je prilagođen modernom životnom stilu. Idealan je za porodice sa decom, mlade parove, ali i poslovne ljude. Blizina šoping i biznis zone, medicinskih ustanova, vrtića, škola, fakulteta,  šetališta pored reka i brojnih sportskih sadržaja stanarima ovog luksuznog objekta olakšavaju svakodnevicu.

Svaki detalj stambeno-poslovnog kompleksa ZepTerra precizno je isplaniran, kako bi se postigao najviši stepen udobnosti. Stambene jedinice, struktura od dvosobnih do četvorosobnihi veličine od 55 do 125 metara kvadratnih karakterišu savremeni materijali, vrhunski standardi gradnje i sofisticiran dizajn. Panoramski prozori kroz koje prodire obilje prirodne svetlosti doprinose dubini i prozračnosti enterijera, a nestandarda visina plafona dodatno otvara prostor. Zahvaljujući podzemnoj garaži sa kontrolisanim pristupom za Vas parking više neće predstavljati nikakav problem.

Izgradnju projekta realizuje Yihai Properties Group koji od svog osnivanja 1989. godine ostvaruje značajne rezultate na tržištu nekretnina. Ova kompanija koja stoji iza velikih investicija u Kini, Dubaiju i Njujorku, u svoj portfolio je upisala osam miliona izgrađenih kvadratnih metara, zbog čega je njeno ime sinonim za pouzdanost, kvalitet i posvećenost.