');
24
Nov
Forma ideale
Promo

Metalni detalji koji će vaš dom učiniti jedinstvenim

facebook messenger viber
Metal je sve prisutniji u uređenju enterijera i veoma je popularan trend.

Mnogima je asocijacija na industrijski stil, ali se može uklopiti i u drugačije ambijente u obliku detalja i učiniti ih atraktivnijim. Različiti komadi nameštaja od metalne konstrukcije, kao što su stolice, stolovi ili pultovi, sa ostalim komadima dopunjuju prostor i čine ga jedinstvenim.

Primer idealnog spoja udobnosti i industrijskog stila je je fotelja CAZAR. Uz metalnu konstrukciju koja naglašava atraktivne zaobljene ivice može se uklopiti u ambijent dnevnog boravka, kancelarije, ili spavaće sobe.

Ukoliko želite da uz fotelju uklopite i ostatak ambijenta, možete razmisliti o kolekciji SARDINIA, a sjajan izbor su zidna polica  zidna polica SARDINIA ZP i komoda SARDINIA 3K4FTapete RASCH u dizajnu bele cigle na najbolji način će upotpuniti ovu celinu.

Promo Forma ideale

Veoma interesantan komad nameštaja su klub stolovi, posebno iz razloga što ih je lako kombinovati i to na različite načine. Mogu biti centralni deo dnevnog boravka, stajati pored garniture, u pitanju može biti jedan ili kombinacija više klub stolova, a često su i u ulozi noćnog ormarića.

Pored uklopivosti u ostatak ambijenta, pri odabiru klub stola važno je takođe da njegova namena ponekad ima i višestruku ulogu. Klub stolovi  VKCT-50224A i VKCT-50238 su veoma praktični, a pored standardne namene, njihova metalna konstrukcija takođe daje na funkcionalnosti. Izrađeni su od kombinacije metalne korpe i drvenog poklopca, koji je moguće podići, čime se ujedno dobija i prostor za skladištenje omiljenog ćebeta ili dekorativnog jastuka. U osnovi ovog ambijenta  ležaj COMET bi bio sjajan izbor, a ambijent možete upotpuniti tapetama RASCH sa dezenom lišća.

Promo Forma ideale

Metalna konstrukcija na komadima nameštaja često ostane nezapažena, pored stila i praktičnosti određenog komada, ali često ima značajnu ulogu kod isticanja samog dizajna. Otvorena polica AVANGARD poseduje specifično postavljenu konstrukciju, što je čini izuzetno atraktivnim komadom nameštaja u savremeno dizajniranim ambijentima. Praktično je rešenje za opremanje radnog ambijenta ili kao dopuna kompozicije dnevnom boravku. Pored omiljenih knjiga, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da je iskoristite i za dekorativne elemente, kao i sobno cveće, jer će svaki detalj samo još više naglasiti njenu funkcionalnu stranu i originalnost u dizajnu. Ukoliko bi, recimo, vaš izbor bio ležaj KANDI u roze štofu, ovakvom policom biste sjajno upotpunili i osvežili ambijent.

Metal je u svakom slučaju inspirativan materijal i nećete pogrešiti odabirom komada nameštaja sa metalnim detaljima koji će učiniti da vaš dom dobije moderan i atraktivan izgled. Trudite se samo da u tome ne preterate, već da rezultat bude uravnotežen ambijent koji će biti vaša oaza za uživanje.