28
Nov
Beograd na vodi
Promo

Beograd na vodi: Kupovina stana „iz fotelje“ kao pravi izbor

facebook messenger viber
Useljenje u novi stan uvek je posebno poglavlje u životu ljudi. Od prvobitnog plana, do trenutka kada po prvi put nestrpljivo ubacujete ključ u bravu, radi se o jednom velikom putovanju.

O tome kako to iskustvo izgleda u Belgrade Waterfront-u, najpoželjnijoj lokaciji za život u Beogradu, govori Nataša, stanarka zgrade BW Metropolitan.

Nataša i njen muž su odluku o kupovini stana u Beogradu na vodi doneli potpuno spontano – prilikom šetnje Sava Promenadom, koju obavezno posećuju kada iz Švajcarske dolaze u Srbiju sa svoje tri ćerkice. Belgrade Waterfront im je privukao pažnju, zbog, kako kaže, „modernog i urbanog“ stila kojim projekat odiše.

„Sve nam se dopalo - lokacija, blizina Kule Beograd, činjenica da se radi o novom centru Beograda, a naročito stanovi koji se nalaze na visokim spratovima. Mi smo urbani i moderni i imali smo priliku da razmatramo druge lokacije u prestonici, ali Beograd na vodi nam je privukao najviše pažnje“, priseća se Nataša.

Promo Beograd na vodi

Njihovo „putovanje“ počelo je sastankom sa prodajnim savetnicima Belgrade Waterfront-a. Detaljno im je predstavljen stan u zgradi BW Metropolitan, koji su bez razmišljanja rezervisali istog trenutka. Nataša napominje da su kroz čitav proces prošli dok su boravili u Švajcarskoj i da nisu imali apsolutno nikakvih problema da „na daljinu“ utanače sve detalje oko rezervacije stana, a potpisivanje ugovora došlo je nekoliko meseci kasnije. Od tog trenutka, iz Beograda na vodi su im redovno davali informacije o napretku radova, prateći zajedno sa Natašom i njenim mužem stanje na terenu.

Beograd na vodi nije ih privukao samo zbog kvaliteta nekretnina, već zbog brojnih sadržaja koji su stanarima dostupni na dohvat ruke. Natašine tri ćerkice obožavaju obližnje parkove i igraonice za decu u najvećem tržnom centru u regionu, Galeriji, a raduju se i otvaranju državne škole u okviru naselja na obali Save.

„Svake godine smo dolazili pre nego što smo se uselili. Sava Promenada je super, kao i deo oko Kule Beograd, a kada smo videli koliko parkova je u okolini, oduševili smo se. Gde god da odemo sa ćerkama ne može da nam bude dosadno. One bi mogle da spavaju u Cosmo Fun-u“, priča Nataša kroz osmeh.

Promo Beograd na vodi

Beograd na vodi je, kao prvi projekat mešovite namene u Srbiji, u prestonicu doneo inovativan koncept stanovanja, kakav se može naći u nekim od najlepših evropskih metropola. Bez obzira na lokaciju zgrade unutar Beograda na vodi, stanarima su obližnji parkovi na svega nekoliko minuta šetnje. U neposrednoj blizini nalazi se i velelepni Savski trg, zatim novi simbol grada i najviša zgrada u regionu, Kula Beograd, a uskoro počinje gradnja najmodernijeg sportskog centra BW Apollo, koji će stanarima omogućiti da uživaju u zatvorenom bazenu, spa centru i prostorijama za rekreaciju i fizičku aktivnost. Posebni sportski programi namenjeni su najmlađima.

Belgrade Waterfront se takođe izdvaja i po činjenici da svaka od stambenih zgrada ima recepciju sa concierge uslugom, službu održavanja i obezbeđenja, uređeno unutrašnje dvorište, ali i namenski parking, što rešava jedan od najvećih problema prestonice.

Danas, kada se useljava u svoj stan, Nataša ističe da je pogled sa 14. sprata zgrade BW Metropolitan „lepši nego što je mogla da zamisli“ i priznaje da se rasplakala od sreće kada je prvi put ušla u svoj novi stan.