');
07
Dec

Kvalitet i lakoća življenja sa pogledom koji oduzima dah: Ovako izgleda moj život u Beogradu na vodi

facebook messenger viber
Moja ljubav prema Beogradu je stala u želju da imam stan u ovom gradu koji će gledati na stari grad i na reku.

Kupovinom stana u Beogradu na vodi, ostvarila mi se i ta, ali i neke druge želje koje su se odnosile na kvalitet i lakoću življenja. Neki ljudi to zovu luksuz, ja to zovem baš tako - kvalitet i lakoća življenja, sa najlepšim pogledom koji sam nekada zamišljala, a danas je to svakodnevni prizor koji oduzima dah i meni i mojoj porodici.

Imam poznanike i prijatelje koji su kupili stan u Beogradu na vodi, neki pre mene, neki posle. Naravno, kao prave komšije, kada god se sretnemo razmenimo iskustva – i svi smo veoma zadovoljni. Kupovina stana u ovom delu grada, useljavanje i život ovde je posebno iskustvo i podeliću ga sa vama.

Beograd na vodi

U Beogradu na vodi se veoma vodi računa o tom posebnom događaju – kupovini stana. Iako nam se ovo naselje oduvek dopadalo, nismo bili sigurni da li možemo da prišutimo stan baš na ovom mestu. Srećom, nije trebalo da puno istražujemo da bismo shvatili da za istu cenu po kojoj bismo platili kvadratni metar negde drugde u Beogradu, u Beogradu na vodi dobijamo mnogo više od prostora za stanovanje – jedinstvenu lokaciju, blizinu svih nama bitnih gradskih destinacija, uslugu dostojnu dobrog hotela, okolne sadržaje koji podmiruju sve naše potrebe za kupovinom, izlascima ili rekreacijom. Preko vebsajta belgradewaterfront.com rezervisali smo termin za Prodajni dan. U prelepom ambijentu Prodajnog centra na Sava Promenadi sačekao nas je naš prodajni savetnik, a posle kratkog razgovora u kojem smo rekli šta želimo, našao nam je baš onakav stan kakav nam je odgovarao.

Posetite naš instagram profil Belgrade Waterfront

Dok je naša zgrada rasla sprat po sprat, iz Beograda na vodi su nas svakog meseca obaveštavali dokle su radovi stigli, a mi smo maštali o tome kako će nam život izgledati kad se uselimo.

Beograd na vodi

Najzad, približio se i taj dan! Sa osobljem zaduženim za brigu o kupcima obišli smo stan i pregledali svaki detalj, kako bismo se uverili da je sve kako treba. Nakon toga je usledila primopredaja stana, E to je tek posebno iskustvo. Sačekao nas je poklon dobrodošlice, što je bilo divno iznenađenje, a tom prilikom smo dobili detaljne servisne informacije vezane za život u zgradi.

Ono što mi se veoma dopalo još dok smo razmatrali kupovinu stana u Beogradu na vodi, jeste to što što svaka zgrada ima recepciju na kojoj stanari mogu da dobiju sve informacije o funkcionisanju zgrade i usluge koje olakšavaju život. Na primer, sa recepcije će mi pozvati taksi umesto da čekam na vezi da mi se javi operater. Zatim, mogu da rezervišem karte za bilo koji gradski događaj ili da zakažem pregled kod lekara. Sigurna sam da ću koristiti i neke od a la carte usluga, kao što su babysitting, šetanje kućnih ljubimaca, održavanje biljaka ili organizacija proslava.

Osećaj mi je kao da imam tri asistenta koji mi završe sve što ja ne stignem, ali mi i uštede vreme koje bih provela na telefonu da sve to organizujem, pa to vreme provedem sa porodicom. Da, to je ona lakoća življenja u Beogradu na vodi koju sam pomenula. I to nije sve. Služba za održavanje ima zadatak da sve u zgradi funkconiše besprekorno. Zaduženi su za besprekornu čistoću u zgradi i oko nje, a čisti se više puta u toku dana. Ukoliko se desi kvar, njihov zadatak je da ga otklone u najkraćem roku. I pošto dolazi zima, važno je znati i da će sneg ispred zgrade uvek biti očišćen.

Beograd na vodi

Nakon tih prvih iskustava i puno uzbuđenja među članovima moje porodice što smo se preselili u ovako lep prostor, počeo je stvaran život i potpuno uživanje u našem novom domu. Sigurna sam da svako voli svoj dom. Ja svoj obožavam. To obilje svetla u stanu čini da mi dani budu još vedriji, smeh glasniji, dani duži. Jutarnja kafa sa pogledom na Savu i večera sa porodicom uz pogled na zalazeće sunce koje je obojilo i reku i grad prizori su kao sa reklame. S tim što je ovo sad naš stvarni život. Prostrana terasa za druženje sa gostima čini da uživanje bude veće.

Na raspolaganju nam je i uređeno dvorište za stanare i dečije igralište u kome se klinci bezbrižno igraju. U blizini je i Savski park, ali i Sava Promenada kojom često šetamo ili svratimo na piće. Uskoro će nam u blizini biti i sportski centar BW Apollo, što znači da će nam tokom cele godine na dohvat ruke biti zatvoren bazen, spa centar i najsavremenije opremljena teretana. Da ne govorim koliko svi volimo što nam je popularna Galerija ispred kuće, pa možemo u šoping bez ulaska u auto i u gradsku gužvu.

Promena stana i preseljenje u Beograd na vodi potpuno je promenilo kvalitet života moje porodice. Sada je sve baš kako sam želela. I naravno da imam još puno snova i želja, svi ih imamo. Ali kada bi me neko pitao da li mi u vezi sa stanovanjem treba još nešto - hvala, ne treba!