');
12
Jan

Uživajte u modernom ambijentu dnevnog boravka

facebook messenger viber
Dnevni boravak je definitivno najvažnija prostorija u domu u kojoj se provodi vreme sa porodicom i prijateljima, pa je stoga važno urediti ga pažljivo, tako da bude prijatan ambijent u kome će svi uživati.

Trudite se da akcenat bude na komforu i udobnosti, ali da svakako bude moderan i atraktivan.

Idealno rešenje kojim ćete postići ovaj efekat je sistem elemenata CUBA za opremanje dnevnog boravka, koji delom prati trend skandinavskog stila. Odlikuju ga bela, siva, plava i krem boja, koje se najčešće koriste u skandinavskom nameštaju i lako se uklapaju sa ostalim bojama. Ovaj stil odlikuju i upotreba dekora prirodnih materijala i prirodne boje, što opisuje i sistem elemenata CUBA.

Čini ga šest različitih funkcionalnih elemenata: elemenata: TV polica CUBA 54klub sto CUBA 55komoda CUBA 1komoda CUBA 51komoda CUBA 3 i komoda CUBA 53. U zavisnosti od raspoloživog prostora u domu, možete kombinovati željene elemente sistema. Uz cipelarnik i čiviluk, komode su odličan komad nameštaja i za predsoblje, a kako biste oplemenili deo hodnika možete iskoristiti komodu CUBA 3, koja će pored osnovne uloge funkcionalnosti doprineti i estetskom utisku.

Forma Ideale

Kombinacija drvo dekora, koju čine korpusi u sonoma hrast dekoru, kao i frontovi u kombinaciji belog, plavog, sivog i sonoma dekora, unosi svežinu i izuzetnu atraktivnost u ambijent dnevnog boravka, ali i dozu elegancije kojoj doprinose visoki nogari koji odlikuju sve elemente sistema. Uz ove boje lako ćete uklopiti i bilo koju zemljanu boju, ali akcent boju, poput jarke žute ili prirodne zelene.

S obzirom na to da skandinavski stil odlikuju prirodni materijali, pored dekorisanja zelenim detaljima, za obradu zida se možete opredeliti za imitacije ili tapete opeke ili kamenih obloga, dodajući po neki rustični detalj poput zidnog sata.

Forma Ideale

Komoda u dnevnom boravku nije zastupljena koliko i TV polica, ali je toliko korisna da bi trebalo da bude glavni element. Dizajneri enterijera Forma Ideale za komode u dnevnoj sobi savetuju da je najbolje da budu kombinacija fioka i polica, komoda CUBA 51 predstavlja praktično rešenje za opremanje dnevne ili spavaće sobe. Gornja površina komode može poslužiti za raznu dekoraciju, omiljenu biljku, ili praktičnu upotrebu gde će čaše za piće iz bara biti na dohvat ruke, dok boce pića možete odložiti u zatvorene police komode.

Pored izražene estetike, koja odlikuje sistem elemenata CUBA, ističe ga i funkcionalno raspoređen upotrebni prostor, što ga čini idealnim rešenjem za opremanje životnog prostora. Pronađite svoju idealnu kombinaciju elemenata iz ove kolekcije i stvorite atraktivan i moderan dnevni boravak u kome ćete uživati u potpunosti.