17
Mar
Zepterme
Promo

ZEPTERME – Vaša investicija za sigurnu budućnost

facebook messenger viber
Želite mesto na kome ćete moći da provodite nezaboravne trenutke u krugu najmilijih, uživate u zajedničkoj sreći i miru, ali i ostvarite brz povrat novca.

Kupovina nekretnine u ekskluzivnom kompleksu Zepterme u Vrnjačkoj Banji odgovor je na sve Vaše nedoumice.

Povrh toga, u pitanju su potpuno opremljeni apartmani po najboljoj ceni, kakvi predstavljaju nov koncept na našem tržištu. U njihovu cenu je uključeno sve – od nameštaja i rasvete, do bele tehnike i elektronike renomiranih brendova. Dakle, sve je spremno za Vaš dolazak, pa ne morate da razmišljate ni o čemu. Na Vama je samo da ponesete lične stvari i opustite se.

Biće to Vaša oaza smeštena na udaljenosti od samo nekoliko sati vožnje od Beograda, na Promenadi jednog od najpoznatijih banjskih odmarališta u Srbiji. Možete li da zamislite nešto lepše? Kad god poželite, moći ćete da se prepustite čarima ove atraktivne turističke destinacije. Imaćete svoj kutak za beg od stresne svakodnevice, gde ćete moći da se relaksirate i odmorite od užurbanog života u gradu.

Boravak u Zeptermama predstavljaće pravi odmor za dušu i telo i neizmeran užitak za Vas i Vašu porodicu, a ako ste zbog obaveza sprečeni, svoju stambenu jedinicu moći ćete da izdate. Tako Vaš novi luksuzni stan može postati i stabilan izvor dodatnih prihoda.

Promo Zepterme

S obzirom na to da su jednosobni apartmani već prodati, izbor možete napraviti među dvosobnim i trosobnim, od 43 do 183 metra kvadratna, koje odlikuju savremeni materijali i sofisticirana enterijerska rešenja.

Zepterme kompleks odiše komforom i vrhunskim kvalitetom gradnje i ima dvadesetčetvoročasovnu recepciju, obezbeđenje i heliport na krovu. Za ljubitelje šopinga u prizemlju je smešten tržni centar, a nakon kupovine moći ćete da popijete kafu u nekom od renomiranih kafea ili degustirate specijalitete iz bogate ponude restorana. Svima koji redovno treniraju, teretana je dostupna 24/7. I zamislite – to nije sve.  Rezidenti po simboličnim cenama mogu da koriste spa centar sa saunom, slanom sobom i džakuzijem i odaberu neki od tretmana za negu lica ili masažu koja odgovara njihovim potrebama.

Zepterme apartman biće Vaše utočište u kome ćete osetiti šta znače potpuna udobnost i život u balansu, ali i Vaša investicija za sigurnu budućnost. Uložite mudro, iskoristite sve benefite premium Zepterme kompleksa i zauvek unapredite kvalitet sopstvenog života!