');
09
Jun
pnel
Promo

OTKRIVAMO SVE O TRŽIŠTU NEKRETNINA: SAZNAJTE DA LI SU NEKRETNINE NAJSIGURNIJA INVESTICIJA U 2023.

facebook messenger viber
Prema izveštaju Republičkog geodetskog zavoda za prethodnu 2022. godinu, tržište nepokretnosti u Republici Srbiji raste već četvrtu godinu zaredom.

Ovaj zaključak baziran je na broju ostvarenih transakcija prometa i ukupne vrednosti kupoprodaja. Ukupna vrednost tržišta nepokretnosti u 2022. dostigla je neverovatnih 7,5 mlrd EUR, što je čak 22% više u poređenju sa 2021. Nažalost u proteklom period svedoci smo uticaja ekonomskih i političkih događaja. Globalna kriza, rastuća inflacija, poskupljenje referentnih kamatnih stopa, kao i ratni sukobi odrazili su se na određeni način i na promenu uslova na domaćem tržištu nekretnina. Sve nas interesuje da li je ulaganje u nekretnine u tekućoj godini najsigurniji vid investicije? Odgovor na ovo ključno pitanje, kao i mnoga druga daće nam eksperti sa dugogodišnjim iskustvom koji će podeliti svoje savete i mišljenja 12.06.2023. na panelu u organizaciji specijalizovanog portala za nekretnine Nekretnine.rs uz podršku portala Blic.rs.

Marko Ivić je diplomirani građevisnki inženjer koji 2007. osniva kompaniju M enterijer gradnja.  Kompanija gospodina Ivića se pored angažovanja u visokogradnji i niskogradnji, profilisala i kao pouzdan partner u izvođenju infrastrukturnih i energetskih objekata, kao i u uređenju i opremanju enterijera. M enterijer gradnja poseduje stručan kadar, sopstvenu opremu i mehanizaciju koja je potrebna za izvođenje i najzahtevnijih radova u građevinskoj industriji, trudeći se da poštuje rokove izgradnje objekata, kvalitet gradnje i sigurnost kod investitora. Pored vrlo bogatog iskustva stečenog u Srbiji, firma je proširila kapacitete toliko, da može da konkuriše na zahtevnom evropskom tržištu i klijentima ponudi vrhunski kvalitet usluga. Markova vizija kao osnivača je da život ljudi u Srbiji učini bogatijim kroz realizaciju najvećih građevinskih poduhvata.

Promo pnel


Miloš Nedić je osnivač u projektu Zoned Panorama. Akademsko obrazovanje stekao je do 2015 godine na smeru Business Management na Cardiff Metropolitan University.
Poseduje desetogodišnje iskustvo u prodaji nekretnina, marketingu i gradnji na teritoriji Beograda, Novog Sada i Kopaonika. Osnivač je i direktor firme “Zoned 1996” koja je uspešno izgradila i prodala preko 150 stanova u Novom Sadu. Osnivač je I firme “Zoned blok” koja je uspešno izgradila i prodala preko 100 stanova u Beogradu. Miloš je i osnivač kompanije “Zoned Kop Centar” koja je izgradila i prodala ugostiteljsko uslužni objekat u strogom centru Kopaonika, kao i “Zoned Kop Panorama” koja je trenutno investitor na gradnji preko 500 apartmana na Kopaoniku.

Promo pnel


Alen  Sadiyeh je  direktor kompanije  United City Group, takođe je i osnivač i izvršni direktor inženjerske konsultantske kompanije Euro Gulf Group sa internacionalnim iskustvom u Evropi i Bliskom  Istoku – Kuvajt. Alen je diplomirani građevinski inženjer, licencirani projektant i izvođač, uža specijalnost Project Management, Stručni nadzor, Odštetni zahtevi (FIDIC) odnosno Claim & Contract Management.

Promo pnel


Milić Đoković  je licencirani Procenitelj, stalni Sudski veštak ekonomsko finasijske struke, magistar menadžmenta nekretnina i biznisa, jedan od vodećih konsultanata u oblasti nepokretnosti u Srbiji i investicionog konsaltinga. Autor je knjige „Osnovi prometa nepokretnosti” i koautor „Posredovanja u prometu i zakupu nepokretnosti I i II”. Članstvo u strukovnim organizacijama: potpredsednik stručnog saveta Klastera nekretnina Srbije,  član predsedništva grupacije posrednika u prometu nepokretnosti pri Privrednoj komori Srbije, vođa grupe za edukaciju grupacije posrednika u prometu nepokretnosti pri Privrednoj komori Srbije.

Promo pnel


Nenad Đorđević je od ujedinjenja, član Upravnog odbora udruženja UPPN-KROV, koje je dalo prvu inicijativu za donošenje Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Zamenik je predsednika Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti Srbije, Udruženja za trgovinu, Privredne komore Srbije od 2011. godine. Bio je član Posebne radne grupe Ministarstva trgovine i usluga za izradu nacrta Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti i član Radne grupe Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija za izradu podzakonskih akata po osnovu Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Više od decenije predsednik je Upravnog odbora KLASTER NEKRETNINE. Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu (međunarodne studije).

Promo pnel


Panel možete pratiti uživo od 11 časova na na Blic.rs Youtube kanalu i Facebook stranici.