');
28
Nov
kings fountain

Promo

Da li planirate da posle odlaska u penziju kupite kvalitetnu nekretninu u Srbiji, ali ne i da se trajno vratite u Srbiju? Apartmani sa uslužnim održavanjem su idealno rešenje.

facebook messenger viber
King's Fountain apartmani na Dedinju uvek su na raspolaganju za svoje vlasnike, a kada niste u Srbiji, apartmani se iznajmljuju i donose odličan prihod.

Za sve koji na vreme misle o svojoj budućnosti, za one koji razmišljaju da pod starost žive udobno i bez odricanja, ulaganje u nekretnine kao što je kompleks King’s Fountain je mudra odluka. To je projekat koji će odgovoriti na sve vaše zahteve i potrebe, bilo da živite u njemu ili živite od rente koju dobijete od izdavanja servisnih apartmana.

Luksuz modernog i mirnog života u prestonici

U neposrednoj blizini Belog dvora, na parceli rasprostranjenoj na gotovo 13.000 kvadratnih metara, smešten je kompleks King’s Fountain. Zahvaljujući svojoj fantastičnoj lokaciji, iz svakog dela kompleksa pogled se prostire na padine Dedinjskog brda. Upravo zahvaljujući tome, svi stanovnici i posetioci ovog kompleksa će osećati apsolutni mir. Dedinje se zbog brojnih krakteristika smatra prestižnim mestom za život, a jedna od njih je i lokacija, koja stanovnicima ovog dela grada omogućava da se izoluju od gradske gužve i žurbe, ali ujedno nudi i mogućnost da kolima ili gradskim saobraćajem za veoma kratko vreme stignu do svakog dela grada koji im je potreban.

Arhitektura ovog kompleksa, iako veoma moderna, aposolutno se uklapa u luksuzni, tradicionalni, koncept Dedinja. Kompleks King’s Fountain predstavlja pravu dozu elegancije, tradicije i savremenosti. Nota raskoša prožima se kako eksterijerom, tako i enterijeom. Ipak, eksterijer je nešto svedeniji, dok je unutrašnjost kompleksa obogaćena modernim i inovativnim sistemima korišćenjem najnovijih tehnologijama. Od liftova, do rasvete i sistema za grejanje i hlađenje, korišćeni su najmoderniji sistemi koji korisnicima omogućavaju potpuno jednostavno korišćenje kojim sve mogu prilagoditi individualnim potrebama.

Promo kings fountain

Investicija koja nudi garantovani godišnji povrat

Stambeni kompleks King’s Fountain nudi 100 apartmana čije veličine variraju od 37 do čak 217 kvadratnih metara. Zahvaljujući ovako bogatoj ponudi apartmana, nema sumnje da će svako ko je u potrazi za novim domom na prestižnoj lokaciji pronaći apartman po svojoj meri.

Osim kvaliteta lokacije i materijala, kao i švajcarskih standarda gradnje, ono što King’s Fountain izdvaja u odnosu na ostale stambene komplekse jeste mogućnost investiranja. Svakako da kupovina stana predstavlja značajnu investiciju, ali projekat King’s Fountain nudi potpuno novi način investiranja, kroz koncept servisiranih apartmana. Jedan deo apartmana koji se nalaze u okviru kompeksa pripadaće sistemu investicionog kompleksa koji nudi mogućnost garantovanog godišnjeg prinosa u visini do 5%. Ovakav sistem predstavlja siguran i pametan način za ulaganje, zahvaljujući čemu će vlasnici nekretnina u okviru kompleksa King’s Fountain na godišnjem nivou uživati fiksan povrat i na taj način osigurati značajan, višekratni, finansijski prihod.

Promo kings fountain

Usluga sa punim poverenjem – sevisirani apartmani

Ukoliko se vlasnik nekretnine odluči za uslugu izdavanja apartmana, postoji mogućnost jednostavnog i praktičnog održavanja. Zahvaljujući ovoj opciji, vlasnik apartmana sav posao oko održavanja i izdavanja prepušta timu stručnjaka, što vlasnicima znatno olakšava sam proces izdavanja. Na taj način su njihove obaveze oko aparmana svedene na minimum, jer o svim detaljima brine dobro uigran tim ljudi. Ovakav način poslovanja po principu “ključ u ruke” vlasnicima nekretnina omogućava opremanje apartmana po visokim hotelskim standardima.

Ovakva usluga zaista predstavlja odličan način za investiranje, jer je veoma sigurna, jednostavna i višestruko isplativa, posebno sada kada je u toku Early Bird ponuda tokom koje je moguće kupiti apartman po znatno nižoj ceni zahvaljujući čemu investiranje u kompeks King’s Fountain postaje još isplativije.

Sve što je potrebno za moderan i lagodan život

Osim raskošnih apartmana, u okviru kompleksa King’s Fountain nalazi se i prvi brendirani wellness i spa centar koji predstavlja pravu oazu za telo, um i duh. Svi posetioci kompleksa imaće priliku da uživaju u raskošnom wellness i spa centru koji uključuje veliki broj tretmana i usluga, a vlasnici stanova uživaće posebne pogodnosti. Ovaj wellness i spa centar projekat je GOCO Hospitality tima stručnjaka koji će rukovoditi kompletnim spa centrom u okviru kompleksa King’s Fountain. Osim modernog i luksuznog uređenja svake prostorije u okviru wellness i spa centra, posetiocima je na usluzi tim izvanrednih stučnjaka koji će pružiti adekvatnu podršku, stučne savete i sve potrebne infromacije korisnicima kako bi postigli najbolje rezultate. Korisnicima su na raspolaganju brojne terapije i tretmani kako za rehabilitaciju tela tako i za opuštanje i relaksaciju. Pored raskošnog bazena, na raspolaganju im je infracrvena sauna, kišna soba, hiperbarična komora, kao i niz terapeutskih masaža i tretmana za lice i telo.

Promo kings fountain

Za sve one koji su u potrazi za praktičnim, modernim i raskošnim domom, kompleks King’s Fountain biće najbolji izbor koji nudi prestonica. Zahvaljujući timu stručnjaka iz svake oblasti, ovaj stambeni kompleks obuhvatio je sve što je potrebno za udoban život u glavnom gradu, čak i neke karakteristike koje će se na prvi pogled učini nespojive kao što su tradicija i savremene tehnologije, luksuzan deo grada i zelena oaza mira.