');
29
Nov
forma ideale

Promo

Svedena elegancija u enterijeru

facebook messenger viber
Fokus modernog i elegantnog dizajna enterijera je na jednostavnosti i sređenosti, i karakteriše ga svedena elegancija.

Komadi nameštaja sa visokim i tankim nogarima poseduju moć transformacije prostora i doprinose njegovom elegantnom izgledu, jer nogari, iako naizgled neprimetni, veoma utiču na estetiku celokupnog ambijenta.

Ambijent dnevnog boravka uvek ulepša klub sto, koji je koristan predmet, a doprinosi i estetskom izgledu. Mermerni kub sto AVILA 42 idealan je za svedeno i praktično uređenje ambijenta, sa estetskim karakteristikama koje prate savremene trendove u uređenju enterijera. Prirodna lepota mermera, u kombinaciji sa metalnim tankim nogarima, privući će pažnju svakom oku i ostaviti utisak luksuza u prostoru.

Ukoliko je vaš izbor za trpezariju sto koji odiše masivnošću, poput trpezarijskog stola SABRINA u dezenu artisan hrasta, sjajno rešenje je da kreirate kontrastni efekat odabirom trpezarijskih stolica koje imaju tanke nogare.
Promo forma ideale

Vaš izbor mogu biti trpezarijske stolice ERIS koje se mogu lako uklopiti uz savremene trpezarijske elemente i doprineti njihovoj prozračnosti i estetskoj privlačnosti. Specifičan dizajn i vitki nogari čine ih veoma  atraktivnim dodatkom vašem enterijeru.

Fotelja MARTIN u petrolej boji, kombinacijom elegantnog štofa sa nešto višim tankim nogarima, predstavlja idealno rešenje za uređenje modernog dnevnog boravka. Pored njene funkcionalnosti, kako zbog širokog sedećeg dela, kao i mogućnosti obaranja naslona u cilju većeg komfora, ona će sasvim sigurno doprineti i sofisticiranosti prostora.

Promo forma ideale

Otvorena polica NEWCASTLE 4 odličan je komad nameštaja za kombinovanje i može poslužiti za odlaganje mnogih sitnica.

Dekorativni detalji su neizostavni u prostoru i dodatno će oplemeniti ambijent. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu modernu podnu lampu koja će u isto vreme obasjati i ulepšati vaš prostor, kao i tabure LILI, koji je praktičan komad nameštaja i nikada nije višak u dnevnoj ili spavaćoj sobi.

Kombinacija tekstura, materijala i oblika igra ključnu ulogu u modernom i elegantnom dizajnu enterijera. Trend vitkih nogara aktuelan je već neko vreme, a idealni su za svaku prostoriju u kojoj želite da postignete svedeni elegantni izgled.