06
Jun
Forma ideale
Promo

Dodatno snižene cene za svaki deo vašeg doma

facebook messenger viber
LETO nam se bliži, kažu vremenske prilike. Počinjemo već da razmišljamo kako ćemo osvežiti svoj životni prostor za ovu letnju sezonu, bilo da je reč o renoviranju ili o nekim najsitnijim promenama koje će nam puno značiti.

Ukoliko želite da spojite lepo i korisno, onda su kupovine za vreme akcijskih sniženja pravo rešenje za vas. Prilikom većih ulaganja u dom važno je uvek misliti da uštede budu što veće, ali i da odnos cene i kvaliteta bude zadovoljavajući, a Forma Ideale vam kroz svoje akcije nudi baš to!

Tokom junske mesečne akcije iz Forma Ideale poručuju – DODATNO SMO SNIZILI CENE – ZA SVAKI DEO VAŠEG DOMA, pa sve do 29. juna možete iskoristiti mogućnost kupovine preko 1000 artikala na sniženju sa uštedama i preko 50%. Upravo ovo može biti idealna prilika za vas da odaberete neki od komada nameštaja čija će kupovina učiniti vaš enterijer neodoljivim.

Promo Forma ideale

Ukoliko ste vlasnik Forma Ideale Loyalty kartice, možete kupovati po još 5% nižim cenama. Pravo na dodatnu loyalty uštedu mogu ostvariti svi kupci koji su realizovali jednu ili više kupovina (jednokratno ili zbirno) u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale u vrednosti većoj od 10.000 dinara. Loyalty popust možete koristiti već tokom prve, a zatim i prilikom svake naredne kupovine. Upravo zbog toga Forma Ideale formirala je i Loyalty cenu, prikazanu tokom aktuelnih akcija sa dodatno uračunatih 5%, a u nastavku predstavljamo izbor artikala upravo sa naglaskom na Loyalty cene.

Ukoliko želite da promenite izgled dnevnog boravka, a potreban vam je komad tapaciranog nameštaja, predlog za idealnu kupovinu je praktična i atraktivna ugaona garnitura PRESTON, dostupna u 2 dezena, a čija je loyalty cena tokom aktuelne akcije 44.990 dinara. Ukoliko biste radije birali trosed ili ležaj, predlog je ležaj ENZO dostupan u dva dezena, takođe sa oznakom najbolje cene u mesečnoj akciji, a čija loyalty cena trenutno iznosi 27.990 dinara.

Pri izboru regala za vaš dnevni boravak, razmislite o kompaktnom modelu regala GLEN, koji je izuzetno praktičan, a tokom aktuelne akcije dostupan je za samo 11.990 dinara.

Promo forma ideale

Opremanje kuhinje i trpezarijskog prostora može biti veliki izazov ukoliko imamo ograničen budžet, a tokom ove mesečne akcije Forma Ideale vam omogućava da promenite kompletnu kuhinju, jer je kuhinja DIVA  200 (200 cm širine), dostupna za samo 32.990 dinara. Uz nju će se odlično uklopiti i trpezarijski sto CHRISTINA, koji je odličan izbor ukoliko imate manje trpezarijskog prostora, po izuzetno povoljnoj loyalty ceni od 5.990 dinara.

Tokom trajanja aktuelne akcije u Forma Ideale salonima i Internet prodavnici, možete veoma povoljno urediti i svoju spavaću sobu. Jedan od odličnih izbora bi bio francuski ležaj GALIA, sa dušekom i kutijom za odlaganje posteljine, dostupan u dva dezena, a koji, sa oznakom najbolja cena, iznosi 49.990 dinara. Uz njega bi se sjajno uklopio prostrani i praktični gardrober NAVARA 245 2K OG, čija je loyalty cena  samo 39.990 dinara.

Ukoliko želite da baš ovog leta renovirate neki od ambijenata vašeg doma, bilo da je reč o dnevnoj, spavaćoj, dečijoj sobi, predsoblju, ili kompletnom životnom prostoru, rešenja možete potražiti u NOVOJ kolekciji i novom asortimanu Forma Ideale. Visoka funkcionalnost i idealan odnos cene i kvaliteta, imperativ su kada se kreiraju novi komadi nameštaja u Forma Ideale.

Kupovina u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale dodatno je olakšana mogućim plaćanjem na odloženo, pa se dobro raspitajte o svim povoljnostima i uslovima kupovine.

Pratite sajt www.formaideale.rs i ne propustite ostala iznenađenja koja vas očekuju u narednom periodu.