03
Jul
Panel pr slika
nekretnine.rs

GRADNJA U SRBIJI: PROJEKTI KOJI MENJAJU TRŽIŠTE NEKRETNINA

facebook messenger viber
Tekuću i prethodne godine obeležili su značajni i veliki projekti. Izgradnja nekih objekata je završena, a neka od njih je u toku.

Javnost sa velikom pažnjom prati dinamično tržište nekretnina, jer će pomenuti projekti dati novi izgled, ne samo prestonici, već i celoj Srbiji.

Gledaoci će imati priliku da čuju sve o najnovijim projektima, po čemu se aktuelni projekti izdvajaju, koje benefite donose novi objekti,  kao i  šta budući kupci mogu da očekuju u budućnosti.

Promo PAnel Gradnja u Srbiji

Ove i sve druge važne informacije i aktuelnosti sa tržišta nekretnina, moći ćete da čujete u petak u 11 časova na panelu "Gradnja u Srbiji – Projekti koji menjaju tržište nekretnina" u organizaciji specijalizovanog portala za oglašavanje nekretnina "Nekretnine.rs" uz podršku portala Blic.rs.

Panel koji će se održati u Beogradu u hotelu “Hilton” okupiće renomirane kompanije, koje su lideri u izgradnji i prodaji stambeno - poslovnih objekata. Panel će biti uživo prenošen na Blic.rs i Youtube kanalu i Facebook stranici.

Sve aktuelnosti o redizajniranju i osvežavanju čuvenog hotela Jugoslavija, njegovoj budućnosti, kao i koliki je izazov udahnuti novi život starim legendarnim mestima, otkriće nam Predrag Petrović  marketing direktor MV Invest projekat hotel Jugoslavija.

Promo Predrag Petrović

Marko Pavlović BIM menadžer ispred  kompanije "Jadran d.o.o" uvešće nas u svet inovacija i napretka u građevinarstvu, koju kompanija “Jadran d.o.o.”  uspešno sprovodi sada već nekoliko godina.  

Promo Marko Pavlović

Darija Marković Raščanin, menadžer projektovanja i izgradnje ispred kompanije “Delta Real Estate” koja veoma uspešno regionalno posluje u oblasti razvoja stambenih, poslovnih i komercijalnih nekretnina,  podeliće informacije o aktuelnim projektima, njihovim dostignućima i budućim planovima.

Promo Darija Marković Raščanin

Ispred “Udruženja Klaster nekretnina” imaćemo priliku da čujemo Milića Đokovića, potpredsednika stručnog saveta Klastera nekretnina Srbije,  te čuti njegovo mišljenje po pitanju dinamičnog tržišta nekretnina i novih projekata koje menjaju Srbiju.

Promo Milić Đoković

Ne propustite da saznate sve o fantastičnim projektima koji će promeniti tržište nekretnina!