09
Nov

SAJAM NAMEŠTAJA: Kancelarijiski sto za "SAMO" DVA MILIONA dinara!

Sajam nameštaja u Beogradu otvoren je od utorka, a ponuda je svake godine sve bogatija. Od jeftinog nameštaja za svačiji džep, do paprenih komada, izlagači kažu da "svaka roba na kraju nađe svog kupca".

Ono što je zanimljivo jeste da smo pronašli dosta neuobičajenih komada, a kako je to nekako često u sprezi, ovi komadi nameštaja su i najskuplji.

Kućica za odmor
"Moramo da gvirnemo", neki su od komentara posetilaca na Sajmu, a drugi se pitaju da li je u pitanju sauna, jazbina ili iglo.
U pitanju je ipak kućica za odmor koja ima jednu sobu, urađena je od jelovog drveta i montira se na licu mesta.
Okolo je tegola umesto crepa i za 17 kvadrata ovog malog raja potrebno je da izdvojite 6.000 evra, dakle oko 710.000 dinara.
kucicazaodmor.jpg


Garnitura iz budućnosti

Futuristički uređena garnitura, sa delom za hlađenje pića, štekerom za wifi, led osvetljenjem, vodi vas pravo u budućnost. Jedan deo ima i masažer, a ovo zadovoljstvo će vas koštati 250.000 dinara, dok je isto dizajniran futuristički sto 88.000.
garnitura.jpg

Ručno izrađen kancelarijski sto
Rađen je skoro tri meseca, delo je jednog čoveka, jer dva ne mogu da rade jedan isti duborez i prenosilo ga je šestoro ljudi. Izrađen je od punog orahovog drveta i predstavlja najskuplji komad nameštaja na Sajmu - u pitanju je kancelarijski sto i košta neverovatnih 15.000 evra. Prevedeno u našu valutu to je blizu dva miliona. 
rucnopravljenisto.jpg
Opširnije pročitajte OVDE.