Izdavanje stanova Beograd, Zemun (sve podlokacije)

X

Isprobaj novu funkcionalnost!

Izaberi da li želis da filtriraš ili da pretražuješ listu oglasa. Saznaj više

Pretraga

Izdavanje / Prodaja
Grad
Deo grada
Ukupan broj soba
Smeštaj studenta
Kućni ljubimci
Samo sa slikom
Samo sa 3D turom
Sačuvajte pretragu i najnovija ponuda Vam stiže na mail
Stanica na kojoj se trenutno nalazite sadrži našu celokupnu ponudu stanova za izdavanje u Zemunu. Na našem sajtu možete pronaći veliki izbor nekretnina koji se nalaze na teritoriji Zemuna i nadamo se da ćete uz pomoć naših filtera uspeti da pronađete stan koji odgovara vašim potrebama. Ukoliko ste tražili neki drugi vid nekretnine pogledajte izdavanje kuća Zemun.

Izdavanje stanova Zemun

Zemun predstavlja deo prestonice koji je protkan istorijom. Ova opština je bogata istorijskim nasleđem, a na 438 kilometara kvadratnih smestila su se 34 naselja. Ovde trenutno živi preko 170 000 ljudi, a sama opština konstantno ulaže u infrastrukturu i razvoj. To je jedan od razloga zašto izdavanje stanova u Zemunu beleži konstantan rast. Pored razvoja infrastrukture, dodatni benefit je i blizina ostalih naselja na toj strani Beograda i veoma dobra povezanost gradskim prevozom.

Stanovi za izdavanje Zemun

Kao integralni deo Begrada, i deo administrativno-političke organizacije metropole, Zemun je vezao svoju sudbinu za zajednički razvoj sa glavnim gradom. Zemun se može podeliti na gradski, urbani deo opštine, kao i na prigradska naselja u kojima se takođe mogu pronaći nekretnine. Stanovi za izdavanje na opštini Zemun se mogu naći u raznim varijantama, bilo da je to standardna gradnja ili novogradnja. Nakon završteka radnog dana, šetnje na Keju oslobođenja koji se nalazi na desnoj obali Dunava su savršene za odmor, a poseta Gardošu i kuli koja stoji na brdu, je uvek dobar podsetnik na neka prošla vremena. Na teritoriji opštine se nalazi 19 osnovnih i 10 srednjih škola, kao i dve visoke škole i dva fakulteta.