');
18
Nov
Square 43
Promo

O ovome malo ko misli kada kupuje stan, a posle može da bude kasno

facebook messenger viber
Kada krenemo u potragu za svojim novim utočištem, ima toliko mnogo stvari koje moramo da uzmemo u razmatranje.

Na početku su nam najbitnije lokacija, kvadratura stana, broj soba, a potom i opremljenost, kvalitet materijala gradnje, održivost, da li ima ili nema terasu, kakva je kuhinja, kakvo kupatilo, da li je moderan, da li nam je sve potrebno blizu…

No, u današnje vreme, posebno onima koji traže stanove na atraktivnim lokacijama u prestonici, muke zadaje jedan veliki problem. Sve gorena vedeno pada u vodu, jer nam ništa od svih vrlina nekog stana ne vredi ako nemamo gde da se parkiramo i svoje vozilo zaštitimo od svih vremenskih uslova.

Idealno bi bilo kad bismo imali vlastito parking-mesto u zatvorenom prostoru, zar ne?

Takođe, podjednako važna sitnica, koja može da prevagne u našoj odluci o kupovini nekretnine, jeste to da bi bilo odlično da imamo gde da držimo sve one stvari kojima naprosto nije mesto u stanu, a jednostavno nemamo gde da ih ostavimo. Tu mislimo na rezervne gume, bicikle, motocikle, sanke, razni alat, dečije igračke, kao i kutije sa vrednim, obično nasleđenim stvarima, za koje trenutno nemamo mesta, a nikako ne želimo da ih bacimo.

Slažete li se da bi nam baš dobro došla i jedna ostavica van stana ili, kako se to nekada zvalo, hobi-soba?

Kad je u pitanju stara gradnja, na parking-mesto i ostavu najčešće možemo da zaboravimo, a garaža u zgradi je čak i za stanare najprestižnijih salonaca u centru samo puki san. Kod nove gradnje - ako i imate sreću da se investitor potrudio da napravi podzemnu garažu, a ne klasičan ulični parking - mesta za parkiranje su obično toliko mala, da na njih jedva stane “fića”, a kamoli neko veće vozilo.

Promo Square 43

Zato je pravo osveženje ponuda novog poslovno-stambenog bloka Square 43, u koji će se prvi stanari useliti na jesen sledeće godine. Pored toga što su na prodaju fenomenalni dvosobni, dvoiposobni i trosobni stanovi na odličnoj, a istovremeno mirnoj lokaciji, oni su izgrađeni u opremljeni po najvišim svetskim standardima.

No, ova lamela u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu stanarima nudi nešto što drugi nemaju! U podzemnim etažama zgrade Square 43 skriva se jedna zaista neverovatna garaža.

Prema važećim propisima, garažna mesta moraju da budu veličine 12m². Međutim, u Square 43 su garažna mesta vanstandardno velika, od 16 m² pa sve do čak 23,5 m². Tako da svaki stanar, pored toga što može komforno da parkira svoj automobil, na ovom prostoru može da napravi i jednu vrlo zgodnu ostavu koja bi mogla da ima od 4,5 do 9m².

Promo Square 43

Kada su investitori Square 43 – kompanije Bauwelt doo i Zap doo – pravili planove za izgradnju ovog poslovno-stambenog kompleksa, ideja vodilja im je bila da za sve svoje buduće stanare stvore što funkcionalniji i praktičniji životni ambijent. Ova mini-garaža, kao dodatak prelepim stanovima, predstavlja dokaz da su u tome i uspeli.