');
02
Dec
square43
Promo

Rajski vrt na VIII spratu

facebook messenger viber
Zamislite da u srcu Novog Beograda imate svojih 243,46 kvadrata, a da više od polovine zauzima bašta s neverovatnim pogledom

Kada biraju svoj novi dom, mnogi se dvoume oko toga da li je za njihovu porodicu bolji život u stanu ili u kući. I to je sasvim razumna dilema, jer obe opcije imaju i mnogo prednosti i mnogo mana. Posebno u Beogradu.

Recimo, pošto se stanovi po pravilu grade na atraktivnijim lokacijama, u neposrednoj blizini svih neophodnih sadržaja, po pravilu imaju centralno grejanje, a potencijalni problemi sa curenjem krova ili fasadom su zajednički, život u zgradi je definitivno praktičnija opcija.

Opet, s druge strane, neki će reći “Moja kućica, moja slobodica”, a zapravo će misliti na to da kad im je u kući garantovan mir i tišina, sobe veće kvadrature, kao i to da će moći da uživaju u zelenilu svoje vlastite bašte.

Promo square43

A šta ako vam kažemo da na Novom Beogradu postoji zgrada sa stanom u kom možete da imate sve – život u centru zbivanja, a opet u vrlo mirnom kraju, da stan bude veličine 114,54 m2, a da uz njega idu dve velike terase, ali i bašta od skoro 1,3 ara? I pritom, da imate fantastičan pogled na tri strane sveta kom bi vam svako pozavideo.

Ne, nije u pitanju bajka, već jedan od stanova iz snova, koji će biti izgrađen na vrhu stambeno-poslovnog kompleksa Square 43, u a gde će stanari imati samo za sebe na raspolaganju fascinantnih 243,46 m2!

U pitanju je prostran, svetao, trosoban stan s dva kupatila, kuhinjom i trpezarijom, koji će biti smešten na pretposlednjem, osmom spratu ove zgrade, smeštene u Bulevaru Milutina Milankovića, u bloku 43. Dnevna soba je “open space” koncepta veličine 32,27 m2, a sobe15,57 m2 i 11, 32 m2.

Promo square43

Pošto je ovo novobeogradski kraj u kom su mahom raspoređene poslovne zgrade, život u Square 43 budućim stanarima garantuje mir i tišinu već od popodnevnih sati, a vikendi će ovde biti pravo uživanje.

Pri projektovanju stanova u zgradi Square 43, investitorima iz kompanija Bauwelt doo i Zap doo prioritet je bilo da kreiraju, pre svega intiman i human prostor, za šta su se pobrinuli njihovi vrhunski stručnjaci za urbanizam, arhitekturu i dizajn, prateći najsavremenije trendove u gradnji.

Što se same opreme stana akcenat je, pre svega na kvalitetu – biće ugrađen troslojni hrastov parket, italijanska “Maraci” granitna keramika, “Villeroy & Boch” sanitarije, Wimar prekidači, kao i Hansgrohe slavine i baterije.

Promo square43

No, ako žele, kupci mogu stan da prilagode svojim željama i potrebama, i odaberu materijale za završnu obradu ili naprave promene u enterijeru, kako bi sebi obezbedili što funkcionalniji i praktičniji životni ambijent.

Zgrada ima B razred energetske efikasnosti, a spoljna stolarija (aluminarija) zadovoljava standarde dozvoljenog koeficijenta prolaza toplote (Umax=1,5W/m2K). Fasadni prozori i vrata zastakljeni su dvoslojnim staklima i od spojnih uticaja zaštićeni aluminijumskim žaluzinama jednog od najpoznatijih proizvođača zastora na tržištu – Hunter Douglas.

Korišćeni su visokokvalitetni schuco alu profili, koji će decenijama pružati aktivnu zaštitu od spoljnih temperaturnih ekstrema i sprečavati uticaj vetra na unutrašnjost objekta, dok je zvučna izolacija terilex.

Promo square43

U prizemlju zgrade biće smešten lobi sa dvadesetčetvoročasnovnim obezbeđenjem, a objekat stanarima nudi i podzemnu garažu, koja će takođe biti jedinstvena u odnosu na novogradnju koja je u ponudi na tržištu. Stvar je u tome da su garažna mesta znatno veća od proseka, i kreću od 16 m²do 23,5 m², tako da ostaje dovoljno mesta kako za bezbedno parkiranje automobila, tako i za ostavu veličine 4,5 – 9 m².

Rok za završetak izvođačkih radova predviđen je za sredinu sledeće godine, a uručenje ključeva kupcima stanova u zgradi Square 43 planirano je nakon tehničkog pregleda objekta, na jesen 2020. godine.