');
28
Feb
Banjička Oaza
Promo

Banjička Oaza – vaša lična oaza u na samo 7 minuta od centra grada

facebook messenger viber
Kako vam zvuči da imate svoju ličnu oazu mira na samo 7 minuta od centra grada? Vaša sigurna luka ušuškana u zelenilo sa panoramskim pogledom na Avalu i stari deo Beograda. Idealan spoj modernog i urbanog sa svim vrednostima tradicionalnog.

Ukoliko i vi ovako zamišljate idealan dom za sebe i svoju porodicu, onda je stambeni kompleks Banjička Oaza pravo mesto za vas. Jedan od 108 stanova u mirnom delu Voždovca može biti vaš.

Ako još niste sasvim sigurni, pomoći ćemo vam sa nekoliko ubedljivih razloga zašto je stanovanje u Banjičkoj Oazi jedna od najboljih životnih odluka koju ćete doneti.

Prestižna lokacija u mirnom delu Voždovca
Banjička Oaza smeštena je na uglu Bulevara Oslobodjenja i ulice Porodice Trajković, u ušuškanom delu Voždovca, na samo 10 minuta od centra grada. To znači da ste dovoljno udaljeni od gradske gužve i buke, a ipak u blizini svega što vam je potrebno za urbani život, nadomak tržnog i sportskog centa Banjica, tri škole, pet fakulteta i Bajfordovog parka. Direktna veza sa Bulevarom Oslobođenja i Autokomandom omogućava da u najkraćem roku stignete u sve delove grada.
Promo Banjička Oaza

Panoramski pogled i zelenilo
Panoramski pogled na obronke Avale i stari deo grada može biti vaša svakodnevica, ako za svoje dom izaberete neki od stanova u Banjičkoj Oazi. Stambeni kompleks okružen je zelenilom, zaštićen od gradske vreve i predstavlja pravu oazu mira i lepote u urbanoj sredini. Moderna arhitektura u prirodnom okruženju i u blizini Bajfordovog parka, idealna je lokacija za porodičan život, šetnju sa decom, prijateljima ili ljubimcima.
Promo Banjička Oaza

Vrhunski standardi kvaliteta – jer zaslužujete samo najbolje
Banjička Oaza je naš najmoderniji tehnički najnapredniji objekat.
Rezultat je 20-ogodišnjeg iskustva u građevinskim radovima svih tipova i namena. Kvalitetna i odgovorna gradnja garantuje primenu vrhunskih standarda u segmentima stabilnosti objekta, statike i konstrukcije, energetske efikasnosti i naravno, estetike.
Savremeni materijali, hrastov parket I klase, aluminijumska stolarija i granitna keramika, moderna fasada sa prirodnim kamenom, efikasna zvučna i toplotna izolacija i sigurnosna ulazna vrata najvišeg kvaliteta garantuju miran san i udobno stanovanje. Jedan od ovih stanova po odličnoj ceni SADA može biti vaš.
Promo Banjička Oaza

Sigurna investicija - legalna gradnja, uknjiženi stanovi
Legalna gradnja podrazumeva izgradnju u skladu sa građevinskom dozvolom, a objekat Banjička Oaza realizuje se uz pomoć projektnog finansiranja AIK banke.
Kompleks Banjička Oaza, kao i svi naši objekti, ima upotrebnu dozvolu, uredno je upisan i uknjižen u javne registre, zemljišne knjige i katastar. Preduzeli smo sve korake koji prethode izdavanju građevinske dozvole i sve procedure koje je potrebno obaviti nakon i tokom izgradnje objekta, kako bismo vam obezbedili punu SIGURNOST.
Kao rezultat dobijate pouzdanu investiciju, jer su svi stanovi upisani u katastar nepokretnosti, odnosno legalno UKNJIŽENI i mogu postati vaša porodična imovina koja ostaje vašoj deci i naslednicima.
Promo Banjička Oaza

Garaže i parking mesta
Pronaći parking mesto u glavnom gradu prava je lutrija u poslednje vreme. Iz tog razloga posebnu pažnju posvetili smo upravo tome, tako da Banjička Oaza poseduje 79 garažnih i 43 spoljnih parking mesta. Vaše parking mesto vas čeka, a vama ostaje više vremena za druženje sa porodicom, odmor ili omiljenu aktivnost.

Idealno okruženje za srećno odrastanje
Posebnu pažnju posvetili smo najmlađima i sve svoje zanje i veštine podredili da im stvorimo bezbednu, zabavnu i kreativnu sredinu za srećno detinjstvo. Banjička Oaza okružena je zelenilom, u blizini je Bajfordov park za igru, druženje i šetnje. Mini dečije igralište i obdanište u sklopu kompleksa olakšaće i rasteretiti roditelje, a mališanima detinjstvo pretvoriti u najlepšu uspomenu.
Promo Banjička Oaza

Sve što vam je potrebno za savremen život
Živimo brzo u doba kada svima hronično nedostaje slobodno vreme. Brojne obaveze, brz ritam života, munjevit protok informacija ne ostavljaju dovoljno prostora da nađemo mir i posvetimo se važnim stvarima koje nam daju snage za svakodnevnu borbu sa obavezama.
Banjička Oaza je odgovor na sve potrebe savremenog života. U sklopu objekta planirana je izgradnja moderno opremljene teretane za dodatnu relaksaciju i trening kada god to poželite. Prodavnica i kafe poslastičarnica olakšaće vam svakodnevicu i uštedeti vreme za stvari koje su vam stvarno bitne.
Promo Banjička Oaza

Zvuči odlično, ali moj bankovni račun misli drugačije
Ulaganje u kvalitetno stanovanje je najbolja investicija u sebe i temelj za bolju budućnost čitave porodice. Zbog toga smo vam omogućili kupovinu jednog od modernih stanova na odloženo plaćanje ili putem kredita po izuzetno povoljnim uslovima.

Jedan od ovih stanova čeka baš vas da ga pretvorite u DOM. Detaljnije informacije o stambenom kompleksu Banjička Oaza pogledajte klikom na LINK.