');
06
Jul
bomax
Promo

VAŠ DOM U CENTRU ZBIVANJA: Vojvode Stepe 164, BOMAX nekretnine!

facebook messenger viber
Kada razmišljate o odabiru stana, često razmišljate o lokaciji na kojoj ćete živeti, koliko blizu ste vašem radnom mestu, koliko ste blizu prodavnicama, bankama, šoping centrima, školama, fakulteti...

Odabirom nekretnine na Voždovcu, u projektu investitora „Bomax Nekretnine“ dobijate apsolutnu blizinu svih gore navedenih lokaliteta.

Naš objekat u ulici Vojvode Stepe donosi novo osveženje u vaš život. Stanovi su opremljeni tehnički poslednjom generacijom najkvalitetnijih i energetski najefikasnijih proizvoda sa ciljem smanjenjem troškova, zaštite životne sredine i visokokvalitetnim doživljajem okoline. Zgrada se u potpunosti uklapa sa svojom okolinom i krajolikom urbane beogradske sredine i dela grada koji pruža neverovatne mogućnosti, od obrazovanja do nezaobilaznih svakodnevnih potrepština. Pešački i kolski prilaz su uz ulice Vojvode Stepe, a zgrada poseduje garažu sa auto liftom i time omogućava vašu komociju u parkiranju vašeg četvorotočkaša ili dvotočkaša, a ispred same zgrade uvek možete naići na neko od vozila gradskog prevoza.

 

Ulica Vojvode Stepe predstavlja jednu od najdužih ulica u Beogradu, a samim tim, u njoj su koncentrisane velike prodavnice i marketi, mnoštvo restorana, kafića, pekara i apoteka, a u neposrednoj blizini nalaze se i sportske arene, šoping centri i parkovi za šetnju. Osetite duh urbanog Beograda i života kakav nudi jedna evropska metropola.

Promo bomax

Voždovac nudi novi doživljaj jednostavnosti života, jer upravo ovde dobijate celokupan osećaj vaše slobode da živite život metropole. 

 

TEHNIČKA OPREMLJENOST STANOVA

  •  Zidano termo blokom
    •    Ventilisana fasada
    •    Aluminijumska stolarija sa roletnama
    •    Najkvalitetniji prozori
    •    Podovi u hodnicima su italijanska granitna keramika I klase
  •  Tuš paravani od kaljenog stakla
    •    Geberit ugradni vodokotlići
    •    Sanitarije Pozzi Ginori uz italijansku keramiku I klase
    •    Ugrađena klima
  •  Parket od hrastovine I klasa
    •    Lux sigurnosna ulazna vrata

Promo bomax

ZAŠTO BAŠ VOŽDOVAC? MNOGO JE RAZLOGA

  1. Najduža ulica u Beogradu nalazi se upravo na Voždovcu - 7,8 kilometara, počinje na Autokomandi, a kraja joj "nema" - završava se tek u Kumodražu. Ona se zove VOJVODE STEPE i u njoj se nalazi naša zgrada.
  2. Epicentar Voždovca - tu je niz zanatskih radnjica, ali i supermarketa, lokalnih prodavnica, pekara, butika, parfimerija, banki, vinarija, cvećara, a tu su i brojni kafići iz kraja, ali i četiri fakulteta, studentski dom, jedna gimnazija, jedna srednja škola, nekoliko hotela.
  3. U neposrednoj blizini je i čuvena Banjička šuma- oaza zelenila, savršena za džogiranje, vežbanje ili jednostavnu šetnju
  4. Za 30 minuta do centra Beograda peške - od Vojvode Stepe preko Franša d'Eperea pa do Hrama svetog Save, Slavije i dalje...
  5. Tramvajom do Slavije za samo 15 minuta
  6. Deo grada sa svojim fudbalskim klubom - FK VOŽDOVAC, koji igra Superligu i ugošćava svoje navijače "na krovu". Zašto na krovu? Upravo jer se stadion nalazi na krovu šoping centra "Stadion"i predstavlja jedinstveni stadion ne samo u Evropi, nego u celom svetu. NAPRED ZMAJEVI ! 
  7. Ako ste ljubitelji domaće kinematografije, sigurno znate da se na Voždovcu snimao mega popularni film "Kad porastem biću Kengur" koji govori upravo o mentalitetu i životu građana Voždovca, ali i o životu u voždovačkim soliterima
  8. Specifični ugostiteljski objekti i najbolja hrana u gradu? Voždovac donosi najbolje od najboljeg - restorane koji su pravo ogledalo naše domaće kuhinje, a oni se zovu "Kuhinja" i "Kovač". Uvek dobra hrana u gornjem delu Voždovca

Da biste zakazali posetu našim objektima, pozovite 062/214-400 i zakažite susret sa našim agentom. Takođe, pozivamo Vas da posetite našu web prezentaciju sa najaktuelnim informacijama - www.bomaxnekretnine.rs.

Upoznajte nas i na socijalnim mrežama Facebook i Instagram i budite uvek u toku:

Vaše BOMAX NEKRETNINE