');
25
Aug
bekament naslovna
Promo

Kako pravilno ugraditi sistem za hidroizolaciju i polaganje keramike u kupatilu

facebook messenger viber
Kupatilo, kuhinja, podrum, terasa ili krov među najosetljivijim su delovima životnog prostora zbog česte pojave vlage, plesni i buđi, što narušava estetski izgled prostorija i negativno utiče na zdravlje ljudi koji u njima borave.

Zbog toga, bilo da zidamo novi objekat ili rešavamo pitanje hidroizolacije u objektu koji je već u upotrebi, odabir pravog sistemskog rešenja od ključnog je značaja.

Promo bekament

Kompanija Bekament razvila je HYDRO CERAMIC BATHROOM sistemsko rešenje za hidroizolaciju i polaganje keramike u kupatilu, koje odlikuju visok kvalitet, pouzdanost, dugotrajnost i ekonomičnost.

Promo bekament

Prepoznajući značaj i benefite pravilne ugradnje datog sistema, od strane kompanije Bekament pripremljen je edukativan i sadržajan video materijal koji na jasan, precizan i konkretan način objašnjava proces implementacije i važnost ovog rešenja.

Promo bekament

Tutorijal nudi novo znanje o postupku stručne primene svake pojedinačne komponente sistemskog rešenja odnosno proizvoda iz HYDRO CERAMIC proizvodnog asortimana, kao i alata koji se tom prilikom koriste.

Promo bekament

Kroz video materijal može se naučiti sve o procesu pravilnog nanošenja univerzalne podloge i visokokvalitetnog hidroizolacionog premaza, utapanja hidroizolacione trake, korišćenja fleksibilnog lepka za keramiku do primene vodoodbojne mase za fugovanje keramičkih pločica i silikonske mase za zaptivanje otporne na pojavu buđi.

Kada se prostor/kupatilo sigurno i dugoročno zaštiti od prodora vode i vlage, može se pristupiti njegovom opremanju i prilagođavanju sopstvenim potrebama i ukusu.