');
24
Sep
Renew Kosmaj
Promo

Odlična mogućnost za investiciju u nekretnine: Na Kosmaju niče novo moderno naselje

facebook messenger viber
Renew concept smešten je u samom središtu Kosmaja u netaknutoj prirodi, okružen zaštićenim šumskim dobrom.

Idealno mesto za beg od svakodnevice pružaće bogat sadržaj za akivan odmor, ali za najviši nivo relaksacije. 

U svom kompleksu Renew ima u ponudi 3 vrste nekretnina čiji možete biti vlasnik i time zapravo postati bogatiji. Ono što je glavni benefit za kupce je mogućnost da investiciju učine profitabilnom i kroz izdavanje naprave brz povrat investicije.
Promo Renew Kosmaj
Renew kuće
Na raspolaganju je 18 zasebnih apartmanskih kuća površine 62 m2 sa od 5-7 ari placa. Uključena je i mogućnost izgradnje bazena na placu. Svaka kuća ima karakteristike SMART home objekta, obezbeđeno parking mesto i zagarantovan pogled na prelepu prirodu planine Kosmaj.
Renew apartmani
Pored kuća, u ponudi su i apartmani koji su raspoređeni u 4 apartmanske jedinice.
Planirana je izgradnja 84 apartmana, od 45 m2 do 75 m2. Svaki apartman ima prostranu terasu koja će na idealan način omogućiti konstantan dodir sa prirodom.

Renew hotel
Treća vrsta nekretnina je hotel u okviru Renew kompleksa koji čine 3 celine – luksuzni Wellness & Spa centar, restoran i apartmanski deo. Pored Wellness centra, svi posetioci će moći da uživaju u 2 otvorena i 2 zatvorena bazena različitog tipa u sklopu hotela.
Investitor je uložio posebnu pažnju u funkcionisanje kompleksa nakon faze izgradnje, shodno trendovima današnjice i brzini života. Stoga će Renew kompleks ponuditi uslugu kompletnog održavanja svih tipova smeštajnih jedinica i zajedničkih prostora i površina. To podrazumeva svakodnevno održavanje i uređenja kompleksa, kao i unutrašnjosti objekata. Dodatno, investitor je na sebe preuzeo izgradnju celokupne infrastrukture, kao i izgradnju rastupnih saobraćajnica. Ono što sam kompleks čini izuzetno eco friendly je izgradnja postrojenja za preradu otpadnih voda.

Welnes & SPA
Wellness & Spa centar na površini od oko 1000m2 imaće ultimativni sadržaj koji će upotpuniti koncept vrhunske relaksacije tela i uma. Konekcija toplom vezom sa apartmanima učiniće boravak u Renew hotelu kontrinuiranim zadovoljstvom bez nepotrebnih briga.
Promo Renew Kosmaj
Renew spa će u svojoj ponudi imati tusko kopatilo odnosno hamam koji se smatraja pravim zadovoljstvom, naravno asortiman usluga biće upotpunjen saunama. Kao što je već pomenuto, SPA centar će imati dva bazena, od toga će jedan biti namenjen deci.
Promo Renew Kosmaj
Nezaobilazni deo svakog ozbiljnog wellness i SPA centra su i tople klupe koje neće izostati u Renew SPA centru. Renew wellness & spa centar će rezidentima, ali i ostalim gostima pružiti priliku da uživaju u mnogobrojnim tretmanima, koji će nesumnjivo doprineti obnavljanju energije i osećaju da sebi pružate samo najbolje.


Materijali
Kvalitet gradnje je na najvišem nivou. U svakoj kući i apartmanu biće postavljeni višeslojni masivni, Tara parketi. Kada govorimo o stolariji, izbor je svakako alu stolarija, sa troslojnim staklom. Deo fasade je rađen u Fundermaksu koji predstavlja visoko kvalitetan proizvod koji, zahvaljujući svojim karakteristikama pruža široke mogućnosti u projektovanju eksterijera i enterijera. Kermaka koja se nalazi u svakoj kući i apartmanu kao i u ostatku kompleksa biće prve klase.

Bašta sa organskom hranom
U skladu sa zdravim okruženjem i sve više popularnim načinom života i ishrane još jedan od benefita za vlasnike nekretnina biće dostupnost organski uzgajanih namirnica. Deo zemljišta, u neposrednoj blizini kompleksa, je predviđen za uzgajanje organskih namirnica prema najvišim standardnima. Namirnice organskog porekla biće korišćene u restoranu hotela, ali i dostupne za kupovinu u Renew marketu. Rezidenti i ostali gosti će tako imati opciju da koriste namirnice vrhunskog kvaliteta na lokaciji pri samostalnoj pripremi obroka u svom smeštaju i da se snabdeju pri polasku svojim domovima.

O svim benefitima ovog kompleksa pročitajte više na sajtu Renew concept.
Prodajno mesto Renew Concept-a se nalazi u Beogradu, Kneginje Zorke 12. Radno vreme prodajnog salona je od 10h – 20h, pon. - sub.