08
Oct

Ovo je NAJKVALITETNIJA novogradnja u Pančevu!

Tradicija, kvalitet i poverenje - Smart Block je lokacijski atraktivno pozicioniran u Pančevu u naselju 'Strelište' u okviru centralnog bloka 210 koji će imati karakter trga, u ulici Veljka Vlahovica bb a u čijoj neposrednoj blizini je predviđena izgradnja crkve kao i novog administrativnog centra vezanog za zadovoljenje zajedničkih potreba stanovnika naselja (lokalna mesna zajednica). Lokacijski je povučen od glavne ulice te je uticaj buke zanemarljiv.

U neposrednoj blizini budućeg bloka nalazi se atraktivni tržni centar 'Aviv park' Pančevo. Takođe, nedaleko se nalazi sportsko rekreativni centar 'Mladost' sa sportskim terenima, otvorenim i zatvorenim bazenom. U blizini su prelepe gradske zelene oaze Pančeva - 'Narodna bašta' i park prirode 'Barutana', koji se prostiru na površini od oko 10 hektara. Pomenute zelene oaze obiluju dečjim igralištima i pravi su raj za šetnju, sport i rekreaciju.

Smart Block Strelište u Pančevu je projektovan kao stambeno-poslovni kompleks. Urbani blok je projektovan po meri čoveka, za srećan i zadovoljan život jedne porodice. Zgrade su savremenog dizajna i dinamične forme. Spratnosti obuhvataju prizemlje, četiri sprata i peti - povučeni sprat na kome je moguće organizovati i ‘penthouse’ sa sopstevnom zelenom oazom. Smart Block se sastoji od tri objekta i gradi se fazno. Ukupno će biti izgrađeno 80 stanova svih struktura, od garsonjera do trosobnih stanova I pet velikih poslovnih prostora. Projektovani su modularno tako da je moguće proširenje površine stanova putem spajanja dve stambene jedinice.
smartblock-foto.jpg U ponudi su stanovi od garsonjera (30 kvm), jednoiposobnih (40 kvm), dvosobnih (50-55 kvm), dvoiposobnih (60 kvm) I trosobnih (70 kvm). Pri projektovanju, stavljen je fokus ka maksimalnom postizanju energetske efikasnosti stanova kao i nadzoru i upravljanju funkcijama stana putem aplikacije na pametnim telefonima, tablet uređajima ili računarima. Stanovi su projektovani tako da odgovaraju svim generacijama i životnim stilovima, od mirnijeg porodičnog do dinamičkog tempa mlađe populacije. Projektovani su tako da ćete se u njima osećati udobno i sigurno uz maksimalnu funkcionalnost.

Za sve detaljnije informacije mozete nas kontaktirati na sledece telefone,
063/300-615 , 063/666-691 ili
posetite nas sajt http://www.smartblock.rs/

 

Najčitanije iz magazina
Vidite više