');
31
Dec
We share space - prostor
Ustupljene fotografije

We share space - poslovni prostor

facebook messenger viber
Strateški pozicioniran prostor u centru grada, u neposrednoj blizini institucija, banaka, kafeterija, restorana, hotela, parkova itd - odlično povezan sa svim važnim objektima i nalazi se u savršenom poslovnom okruženju.

privatna arhiva We shate space

Sa svojim “24/7” pristupom, parkingom na licu mesta, najsavremenijim optičkim internetom, privatnim kancelarijama, konferencijskim salama, otvorenim radnim prostorom, opuštajućom velikom terasom, naš prostor nudi savršen balans u stvaranju atmosfere produktivnosti, kreativnosti i udobnosti .

Bilo da želite da se družite, ili da imate mir i tišinu dok radite ili organizujete kreativne skupove, We Share vam nudi mogućnosti za sve radne stilove.

Posetite nas i dozvolite nam da vam obezbedimo kreativno okruženje koje će podržati vaš potencijal, pomoći vam u razvoju ideja, povezati vas sa ljudima i ubrzati uspeh vašeg poslovanja!

Potpuno opremljene kancelarije različitih veličina, sa sekretarskom podrškom i fleksibilnim uslovima iznajmljivanja. Sve brige oko kancelarijskog prostora prepustite nama jer sve što vam je potrebno za funkcionisanje uključeno je u jednu uslugu. 

office@weshare.rs

+381 64 111 7935

https://weshare.rs/