21
Feb

Kako da sredite svoj podrum, da sve ima svoje mesto

Ako živite u stambenoj zgradi ili vlastitoj kući i imate podrum, najverovatnije ga koristite za odlaganje suvišnih stvari... Vremenom postanu toliko pretrpani da se više ne snalazimo u tom haosu I svaki odlazak u podrum za nas prestavlja glavobolju.

Sa nekoliko praktičnih saveta vaš podrum možete dovesti u red:

Sređivanje podruma počinje od sklanjanja nepotrebnih stvari, sve ono što smo vremenom čuvali, a nikada vise nismo upotrebili. Stare školske knjige, sveske, stari nameštaj, odeća koju vise ne nosimo sve to možete razvrstati u ono što je za bacanje i ono što nije.

Ukoliko nemate problema sa budzetom vašem podrumu možete udahnuti malo svežine tako što ćete na pod postaviti pločice koju su otpornije, jeftinje, a samim tim i dobro rešenje protiv vlage.

Zatim okrečite zidove kako bi sama prostorija delovala urednije i prozračno.
sređivanje podruma

Postavite police, razne kukice i vešalice raznih profila i dimenzija koje u specijalizovanim radnjama možete naći po pristupačnim cenama.

Sve one stvari koje su vam potrebne razvrstajte po kutijama i složite na police, a gumena creva (svako ima neko gumeno crevo u nekom kutku podruma) umotajte u kotur zavežite i obesite na zid.

Ako postoji mogućnost, podrumski prostor podelite na vise sekcija – deo za skladištenje alata, deo za čuvanje zimnice ili pak vinski deo…

Najčitanije iz magazina
Vidite više