24
May

OVE stvari o ZEMUNU sigurno NISTE ZNALI!

Zemun je grad za sebe. Pored nemerljivog nasleđa, on ima i jedinstven duh. Smešten uz Dunav, sa izuzetnom geografskom pozicijom, ima drugačiju atmosferu. Kao da vreme teče sporije.

Jedna od njegovih najviših (i najlepših) tačaka je Pregrevica, nazvana po svojoj osunčanosti tokom čitave godine. Sa drvoredom lipa duž čitave ulice, uvek je mirna, a jedino što čujete su zvukovi prirode. Jer saobraćajne buke i gužve nema. Ako sanjate o opuštenom životu u predgrađu, pronaći ćete ga ovde. Nadomak Ulice cara Dušana, na samo 10 minuta od centra grada. U blizini su i osnovne i srednje škole, nekoliko visokih škola, dom zdravlja, sportski tereni, kuglana… Do Gardoške kule dolazite peške. Tako dobijate najbolje od svih svetova. Raskošna a ušuškana i stopljena s prirodom, Pregrevica će vas očarati na prvi pogled.

Baš u ulici Pregrevica smestili smo Dunavsku trilogiju, nov, luksuzni stambeni kompleks sa ograničenim brojem stambenih jedinica, jedinstven ne samo u Zemunu.

Dunavska Trilogija

Lipa, Vila i Dunav su ušuškane na najlepšoj Zemunskoj reci i to u njenom najširem delu toka. Zatvoreni stambeni kompleks sa maksimalnom privatnošću, pored savršenog okruženja, pružiće vam mnogo više. Promeniće vašu filozofiju življenja.

U skladu sa najsavremenijim trendovima, uređenje je u potpunosti podređeno potrebama savremene porodice. Otvoren prostor, izdvojena zona za odmor, veliki prozori. Svaki detalj je dobro promišljen. Zato što u Dunavskoj trilogiji ima prostora za sve, na raspolaganju su vam parking mesta uz objekte ili u podzemnoj garaži.

Posebno ćete uživati u delu nad samim Dunavom odakle se pruža neopisivo lep pogled. Deca mogu da se bezbedno igraju dok vi uživate u pogledu na Beograd okupan suncem. Čitav prostor oko vila pokrivaju uređene zelene površine koje su zapravo vase dvorište. I koristite ga kako vi želite: za igru s najmlađima, druženje s prijateljima, čak i kampovanje pod zvezdama.

Dobre stvari idu u paru, odlične čine trilogiju!

Najčitanije iz magazina
Vidite više