30
Oct
Jedna od 43 kuće NAJVEĆE ZVEZDE zlatnog Holivuda!
Norma Džin poznatija kao Merilin Monro je živela u svom domu u Brentvudu u Los Angelesu oko šest meseci pre nego što je zvanično objavljeno da je preminula daleke 1962. godine. Iako je Merilin živela u 43 različite kuće u životu, ovo je bila jedina kuća koju je ona kupila i izabrala sama.

Glumica je, kako se navodi, kupila ovu kuću nakon što joj je psihijatar savetovao da "spusti loptu". Tokom polovine 1962. godine Merilin je napravila jedan od svojih poslednjih javnih nastupa - ozloglašenu prezentaciju pesme "Srećan rođendan predsedniče" na 45. rođendanskoj proslavi Džona F. Kenedija. U narednih 18 meseci nakon proslave, i Merilin Monro i Džon F. Kenedi su bili mrtvi.

Život jedne od najslavnijih glumica zlatnog Holivuda je bio veoma turbulentan još od samog početka i nikad se nije navikla na stabilan život u kući. Ovu vilu u Brentvudu kupila je početkom 1962. godine, a kuća je poslednji put bila na prodaju 2017. godine.

Preuzmite potpuno besplatnu IOS aplikaciju Nekretnine.rs
Preko 120.000 oglasa za nekretnine na vašem telefonu ili tabletu.


U međuvremenu, je bila rezidencija najmanje dve osobe iz šoubiznisa, uključujući glumicu Veroniku Hamel a kasnije i režisera Majkla Ričija. Prilikom renoviranja Veronika i njen suprug, na krovu i zidovima pronašli su opremu za nadgledanje i praćenje.

Smatra se da je oprema tajno instalirana svuda po kući tokom perioda kada je Merilin Monro navodno bila duboko upletena u život Džona F. Kenedija početkom šezdesetih godina prošlog veka, iako to nikada nije potvrđeno.

Preuzmite potpuno besplatnu Android aplikaciju Nekretnine.rs
Preko 120.000 oglasa za nekretnine pregledajte čak i kada ste u pokretu, na vašem mobilnom telefonu ili tabletu.


Kako izgleda ova kuća, poslednja u kojoj je Merilin živela pogledajte na sledećim fotografijama:
merilin01.jpg merilin07.jpg merilin03.jpg merilin02.jpg merilin05.jpg merilin06.jpg merilin04.jpg