03
Nov

Kako izgleda peć na drva kada je osmisli poznati dizajner

Philippe Starck dizajnirao je Speetbox, modularnu pećku na drva kojoj će toplu dobrodošlicu poželeti svaki dizajner enterijera. Kada pomislite na peć na drva, verovatno vam se stvara slika toplog prostora u kojoj pucketa vatra ali gde utisak kvari ne baš tako lepa grejalica koja izgleda kao kod babe na selu.

Upravo su to imali na umu ljudi iz kompanije Speeta kada su zadatak poverili poznatom francuskom dizajneru Philippe Starcku.

Rezultat je sjajno dizajnirana pećka na drva koja se sastoji od različitih kubičnih modula koji se mogu kombinovati po želji. Postoje moduli za ogrev ali i oni s kamenom koji služe da skladište toplotu i da je postepeno odašilju kada se peć isključi.

Preuzmite potpuno besplatnu IOS aplikaciju Nekretnine.rs
Preko 120.000 oglasa za nekretnine na vašem telefonu ili tabletu.
A tu je i  Android aplikacija Nekretnine.rs

Nezaobilazni element u Speetboxu je, naravno, modul s pećkom dok se ostali kubični moduli veličine 50×50 centimetara mogu dodavati po željama i potrebama klijenata.

pecnadrva.jpg
Na raspolaganju su moduli za skladištenje ogreva, kao i moduli popunjeni kamenom koji služe da skladište toplotu i da je postepeno odašilju kada se peć isključi.

Opširnije o ovoj peći pročitajte na Gradnja.rs