28
Oct

NE, OVO NIJE BAJKA U ponudi stanovi u novogradnji na Novom Beogradu, u kraju gde caruju mir i tišina, a sve što vam treba je na dohvat ruke

Za razliku od 20. veka, kada je Novi Beograd nosio neslavnu titulu mirne “beogradske spavaonice”, ovaj deo grada sada je sve popularniji i polako preuzima primat u ulozi centra naše prestonice. Brojne kompanije preselile su svoje biznise “preko reke”, a otvaraju se i novi tržni centri, niču kulturni, umetnički i sportski sadržaji…

Pošto sve više ljudi ima posla na Novom Beogradu, nije ni čudo što je ovaj deo grada postao prava košnica, u kojoj je živo i bučno i danju i noću. No, uprkos tome što neprestano niču nove stambene zgrade, onima koji ovde žive nije nimalo lako da pronađu pravo vreme za miran odmor.

Međutim, u čitavoj toj buci i strci, u samom srcu Novog Beograda, u Bulevaru Milutina Milankovića niče ušuškana i skrivena stambena oaza u kojoj već od popodnevnih sati caruju mir i tišina.

U pitanju je devetospratna zgrada u poslovno-stambenom bloku Square 43, koji će biti jedina stambena lamela u ovoj biznisima načičkanoj saobraćajnici. Zahvaljujući terilex zvučnoj izolaciji, stanari ove zgrade moći će da uživaju u svom miru, bez straha od saobraćajne buke i zagađenja, naročito posle radnog vremena i vikendom.
Square 43

Iako im najbliži komšiluk čine kompanije, u krugu od kilometar-dva smeštene su brojne prodavnice, obdaništa, škole, gimnazija, tržni centri, Sava centar, Beogradska arena, privatna bolnica, restorani, sportski centri, parkovi, šetališta…

Square 43 ima odličnu vezu sa glavnim beogradskim mostovima, Beogradskim sajmom i Adom Ciganlijom, a uskoro će u neposrednoj blizini biti podignuta i nova Glavna autobuska stanica. Do centra Beograda potrebno je ne više od desetak minuta vožnje.

Što se same zgrade tiče, ona je nosilac B kategorije energetske efikasnosti, a u samim stanovima ugrađeni su kvalitetni schuco alu profili, koji decenijama pružaju aktivnu zaštitu od spoljnih temperaturnih ekstrema i sprečavaju uticaj vetra na unutrašnjost objekta.

Fasadni prozori i vrata zastakljeni su dvoslojnim staklima i od spojnih uticaja zaštićeni aluminijumskim žaluzinama jednog od najpoznatijih proizvođača zastora na tržištu – Hunter Douglas.
Square 43

Svaki stan biće opremljen troslojnim hrastovim parketom, italijanskom “Maraci” granitnom keramikom, “Villeroy & Boch” sanitarijama, Wimar prekidačima, kao i Hansgrohe slavinama i baterijama.

Stambeni deo Square 43 odiše komforom i mirom. Objekat ima devet etaža sa ukupno 55 stanova, sa maksimum 6 stanova po etaži. U objektu su projektovani dvosobni stanovi od 60 m², dvoiposobni od 75 m² i troiposobni od 96 m²i 115 m², kao i višesobni stanovi sa terasama dvorištima na vrhu zgrade. U prizemlju se nalazi ulazni lobi sa obezbeđenjem.

Iz svega navedenog vidi se da je postignut osnovni cilj investitora Square 43 – kompanija Bauwelt doo i Zap doo - da za buduće stanare stvore što funkcionalniji i praktičniji životni ambijent, ali sa naglaskom na kvalitet, čuvanje energije i život u mirnom okruženju.

Najčitanije iz magazina
Vidite više